TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba som kundtjänst på modernt hälsoföretag!

Vill du jobba med kundservice på ett företag med hälsa i fokus? Här är ett kvalificerat jobb inom kundtjänst i centrala Göteborg!

Nu har du chansen att få komma in i ett modernt företag som jobbar inom hälsobranschen! Drivs du av att lösa problem och är en fena på att leverera service? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker serviceorienterad medarbetare inom kundservice. I en nytänkande miljö kommer du här få arbeta med daglig kundkontakt B2B i ett litet, drivet och härligt team!

Ta chansen och häng med på en hisnande tillväxtresa! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett utvecklande jobb inom kundtjänst på ett nyetablerat företag med hälsofokus! Rollen är varierad och företaget lägger stor vikt vid sina medarbetare. Här får du chansen att jobba på ett modern företag i fräscha lokaler centralt i Göteborg. Tydliga värderingar och högt i tak är något som utmärker företaget, här vävs arbete och skratt ihop!

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du bidra med smarta lösningar samt har möjlighet att skapa goda relationer till företagets kunder. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på 80% och ska tillsättas med start i augusti och sträcker sig initialt till januari. Dina arbetstider är 8-17, måndag till torsdag. Du blir anställd som konsult via oss på TNG, för en eventuell anställning hos kund därefter.

På TNG värnar vi om ditt välbefinnande som konsult och därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom service, gillar att lösa problem och gärna tar dig an nya och varierande arbetsuppgifter. Du är en person med handlingskraft som gärna är med och bygger vidare på strukturer och arbetssätt på detta relativt nystartade bolag. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom kundtjänst, samt att du har intresse för ekonomi och logistik. Det absolut viktigaste är dock att du brinner för att ge kunder ett bemötande i världsklass!

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då du kommer ha daglig kontakt med kunder via telefon och mail. Du ska även kunna hantera stress då det periodvis kan vara mycket att göra.

Alla lediga jobb