TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba som Växeltelefonist hos Aspia i Stockholm

Vi söker en Växeltelefonist med servicekänstla till redovisningsbyrån Aspia i centrala Stockholm! Sök fördomsfritt idag!

Trivs du med att leverera service på hög nivå och vill du jobba i en roll där du har många kontaktytor? Vill du jobba hos ett växande företag där du ges möjlighet till karriärutveckling? Perfekt! Sök då rollen som Växeltelefonist till Aspia i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som växeltelefonist får du in en fot i service- och redovisningsbranschen och får även möjlighet att utvecklas hos ett spännande företag. Du får leverera högkvalitativ service och bredda ditt professionella nätverk både internt och externt. Tillsammans med ditt team får du vara delaktig i att både påverka och skapa processer och rutiner kring ditt arbete. 

Vi på TNG bryr oss om våra anställda och som konsult hos TNG omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som växeltelefonist hanterar du inkommande samtal och ser till att att samtalen kommer vidare till rätt person eller avdelning. Du har en betydande roll då du är kundens första kontakt och den som förser dem med rätt information. En mindre del av din roll utgörs även av administrativa uppgifter. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering. Du jobbar heltid och arbetstiden är förlagd mellan 08:00-17:00, måndagar till fredagar. Du samarbetar tätt med en kollega, men tillhör Client Service-avdelningen som i dagsläget består av 13 personer. Aspia sitter vid St. Eriksplan med närhet till allmänna kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har bra kommunikationsförmåga i både svenska och engelska då du bemöter kunder både via telefon och mail. Det är meriterande om du har tidigare telefonvana.

Som person trivs du med att samarbeta med människor och är engagerad i ditt arbete. Du har god förmåga att organisera, prioritera och utföra ditt arbete noggrant. Vidare motiveras du av utveckling och vi ser gärna att du bygger en karriär hos Aspia. 

Alla lediga jobb