TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior C#/.NET core utvecklare till ToFindOut

Är du en junior utvecklare som tycker C# / .NET core är spännande? Bli en del av ett mindre entreprenöriellt produktbolag!

Här kommer du att få börja din karriär i ett tight team och jobba agilt med moderna tekniker! På ToFindOut är du inte en i mängden utan du kommer tillhöra kärnan i affären och få möjlighet att jobba med hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release.

Vi sitter i attraktiva lokaler mitt i centrala Stockholm.

VI ERBJUDER DIG

Bli en del av ett branschledande företag under förändring. Vi lovar dig en spännande resa! Du kommer du bland annat att få:

 

Centralt kontor
Centralt kontor
Jobba hemma
Jobba hemma
Flextid
Flextid
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en av nyckelpersonerna för vår resa framåt! Vi är mitt i startskedet med att gå över till en ny modernare plattform så här kommer du att få bygga tjänster som hanterar bakgrundkontroll från grunden. Här kommer du bland annat att få:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

ToFindOut är ett familjärt företag som präglas av prestigelöshet med ett stort "VI" tänk. Här ställer vi upp för varandra, är snabbrörliga och jobbar mot samma mål. Du blir en del av ett tight team om 7 duktiga utvecklare som alla brinner för att utveckla de allra smartaste lösningarna.

MER OM DIG

Här trivs du som lockas av att arbeta affärsnära på ett mindre och familjärt företag där du och din kompetens blir sedd. Du lockas av att få jobba med alla delar av utvecklingskedjan fast med fokus på backend utveckling. Du är troligvis civilingenjör eller har motsvarande utbildning inom data- eller systemvetenskap, elektroteknik, teknisk fysik, eller dylikt. Du har antingen något års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling, eller är nyutexaminerad från högskolan.

Eftersom du troligtvis är i början av din karriär är det viktigt att du är en vetgirig och självgående person som är mån om att själv driva din utveckling genom att hålla dig tekniskt uppdaterad.

Alla lediga jobb