TNG
Controller till BearingPoint

Controller till BearingPoint

Bearingpoint söker dig som är intresserad av managementkonsultbranschen och lockas av en utvecklande roll som controller.

Arbetsgivare Bearingpoint
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-17
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Bearingpoint söker dig som är intresserad av managementkonsultbranschen och lockas av en utvecklande roll som controller.

Är du en controller med förståelse för ekonomiska flöden, gillar siffror, analyser samtidigt som du kan ansvara för kundreskontra? Är du affärsorienterad och trivs i en utvecklande och verksamhetsnära roll? Lockas du av att vara en del av ett engagerat team som förutom att dela kunskap och idéer med varandra gemensamt tar ansvar för att leverera korrekt, i tid? Rollen som controller på Bearingpoint är tudelad och du kommer dels att arbeta med controlling och dels med kundreskontran. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bearingpoint har en fartfylld tid framför sig och erbjuder dig att vara en del av detta i en varierande roll. Som controller / ansvarig för kundreskontra hos oss på Bearingpoint får du arbeta i en varierande roll som ger dig goda möjligheter att, på sikt, växa in i en bredare controllerroll som innefattar större ansvar och påverkan. Dina närmaste kollegor kommer att vara vår erfarna revenue controller och financial controller.
Arbetsplatsen som ligger mitt i centrala Stockholm är modern och trivsam och vi är ett team med positiva kollegor som väntar på dig! Vi på Bearingpoint har en ljus syn på framtiden, är hjälpsamma och har alltid nära till ett leende.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Intern intäktskontroll och intäktsuppföljning
  • Ta fram och sammanställa intäktsanalyser samt uppdragsanalyser utifrån riskvärderingen
  • Stötta organisationen i ekonomiska frågor, prognoser och rapporter
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Hantering av kundreskontran, ex. uppföljning av obetalda fakturor
  • Kontakt med managers och partners kring uppdragen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det finns stor komplexitet i vår verksamhet och det ställs höga krav på förståelse för alla mellanhavanden i bolaget. Ekonomifunktionen består idag av 6 personer, varav merparten sitter i Stockholm och två personer i Malmö. Vi ansvarar och hanterar ekonomiska flöden för Norden - Sverige, Norge, Finland och Danmark. Du rapporterar till CFO men det är primärt vår erfarna intäktscontroller som kommer att arbetsleda dig i din roll som intäktscontroller.

Resor till Malmö, inom Norden och till Tyskland, där huvudkontoret finns, kan förekomma.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot controlling, redovisning eller liknande. Vi tror att du är i början av din karriär och vill utvecklas inom controlling. Vidare ser vi att du har intresse och förståelse för system. Avancerade kunskaper i Excel är ett krav. Det är meriterande med kunskaper i SAP samt erfarenhet av projektredovisning.

Som person är du analytisk, affärsorienterad och trivs i en föränderlig miljö där du kan kombinera noggrannhet och struktur med ett pragmatiskt förhållningssätt. Du är driven, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra människor. Eftersom rollen även omfattar olika Ad hoc - uppgifter är det viktigt att du är prestigelös och har god förmåga, att på ett ödmjukt sätt, hantera frågor och uppgifter på alla nivåer.
Då du kommer att ha löpande kontakt med kollegorna i Sverige, Norge, Finland, Danmark och HK i Tyskland behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

 

Bearingpoint

Bearingpoint

BearingPoint is a leading global management and technology consulting company that assists the worlds and the Nordic region´s most prominent companies with complete business transformations. We are 290 employees in the Nordics and in Sweden we are 100 high performing individuals working in our offices located in Stockholm, Gothenburg and Malmö.

Arbetsgivare Bearingpoint
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-17
Dana Jennerström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Sveavägen 21