TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior Controller till Transportbolag i Stockholm

Har du nyligen tagit examen och vill få erfarenhet av arbete som Business Controller på ett stort transportföretag i Stockholm?

För kunds räkning söker vi dig som nyligen har en högskoleexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande och vill få erfarenhet av att arbeta som controller på ett stort transportföretag i Stockholm. Detta är en möjlighet för dig som är tillgänglig omgående att få arbeta nära verksamheten där ditt arbete direkt kommer att bidra till verksamhetens optimering och lönsamhet. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att under en kortare period, få bli del av ett företag som andas prestigelöshet och som uppmuntrar sina anställda till utveckling. Ditt synsätt, din energi och dina nya friska ideér kommer att välkomnas på vår avdelning i väntan på vår seniora controller. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Business Controller kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i på företagets huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid.

VEM ÄR DU?

Du bör ha relevant utbildning på universitetsnivå gärna inom ekonomi, redovisning eller controlling. Du bör också ha goda kunskaper i Excel då detta kommer vara ett av dina främsta arbetsverktyg. Du får gärna ha erfarenhet av ett eller flera affärssystem. Du behöver behärska svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

För att trivas hos oss och med arbetsuppgifterna bör du ha en stark analytisk förmåga, kunna prioritera ditt arbete och arbeta mot deadlines. För att passa in i gruppen ser du dig själv som flexibel, prestigelös och hjälpsam.

Alla lediga jobb