TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Junior EPiServer-utvecklare till SEB i Stockholm

Som utvecklare inom EPiServer och .Net på SEB väntar en utvecklande framtid där du bidrar till bättre digitala kundupplevelser.

Trivs du i en miljö som präglas av innovation, engagemang och ett verkligt kundvärde? Bra! Den här möjligheten är för dig som vill göra skillnad och bidra både till affären och människors vardag. Banken är i transformation och kundmötet har aldrig varit viktigare. Här får du som junior utvecklare inom EpiServer och .Net möjlighet att jobba med SEBs digitala förflyttning i en modern miljö – både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

Du kommer framför allt att jobba med utveckling av SEBs digitala kanaler i form av publika sidor och intranät. Du kommer jobba med .Net och EPiServer i C#. Du kommer också jobba med frontend-utveckling i HTML, JavaScript och CSS. Här blir du en del av ett tight erfaret team av utvecklare, scrummaster och produktägare i ett nära samarbete med affären. Då banken är ständigt innovativ och i transformation kommer du också få vara med vid olika workshops och communitys för kompetensväxling.

Teamet är en del av IT Solutions Delivery (ISD) och digitala kanaler som jobbar mot bankens alla affärsområden. Som ny kollega finns möjlighet till mentorskap av seniora kollegor och här blir du en del av ett team som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av utveckling med EPiServer, C#, HTML, JavaScript och CSS. Det pågår en stor digital transformation inom banken där ditt driv värdesätts och vi förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar och förändring.

Du kan komma direkt från en utbildning inom relevant område, eller ha ett par års erfarenhet inom området. Absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb