TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare Affärsutveckling MTR Tech Stockholm

Teknikintresserad projektledare som vill utvecklas hos ett underhållsbolag i världsklass? Sök till MTR Tech!

Vill du vara en viktig del i att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag? Som projektledare på MTR Tech får du möjlighet att jobba i en självständig roll med stort ansvar inom affärsutveckling och anbud. Du kommer jobba tätt ihop med specialister på ett företag i framkant inom sin bransch. Låter det spännande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en central roll i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa. En hög och positiv förändringstakt tillsammans med ditt eget intresse i att förstå vår produktion och vårt erbjudande, kommer ge dig de bästa förutsättningar att fortsätta utveckla och bidra till MTR Techs affär.

Vidare erbjuder vi dig:

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektledare inom affärsutveckling arbetar du i en nyckelroll för MTR Techs expansion. Du får möjlighet att både utmana och utveckla verksamheten, i både stort och smått. Du ansvarar för att hålla ihop en projektgrupp samt hjälper till med att driva delar av projektarbetet inom affärsutveckling och anbud framåt. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba centralt på huvudkontoret i Stockholm, Kungsholmen i trevliga lokaler med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Du kommer även att spendera tid på något av MTR.s 9 underhållsverkstäder som finns i Stockholms regionen. Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete med specialister inom MTR Nordic-koncernen samt chefen för MTR Tech Affärsutveckling.

Detta är rekrytering, med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid med 40h arbetsvecka och förväntas starta så snart rätt person är på plats. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har en avslutad högskoleutbildning inom relevant studieområde, t.ex. teknik eller industriell ekonomi. Vidare har du kanske ett par års erfarenhet av att driva projekt inom teknik/produktion eller affärsutveckling.  

Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationell kontakt bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du har god analytisk förmåga och du kan sortera ut det som är viktigt att prioritera. Du har förmåga att kunna arbeta i team men även självständigt driva och slutföra projekt i tid och med hög kvalitet. Du har en affärsmässig ådra, är nyfiken och vågar utmana samt bidra med nya lösningar och perspektiv. Engagemang och intresse för området i kombination med dina goda kommunikativa egenskaper bidrar till din förmåga att koordinera och skapa samsyn mellan olika intressenter.

Alla lediga jobb