TNG
Junior Projektledare till Transdev i Stockholm

Junior Projektledare till Transdev i Stockholm

Nu söker Transdev flera juniora projektledare med stora möjligheter att påverka verksamheten!

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-03
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flextid Flextid
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Hendrik Christiansson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker Transdev flera juniora projektledare med stora möjligheter att påverka verksamheten!

Är du projektledare och söker efter nya utmaningar där ditt arbete kommer att få stor påverkan på verksamheten? Har du erfarenhet som delprojektledare och känner dig nu redo att självständigt leda egna projekt? Just nu söker Transdev två juniora projektledare till sin PMO / projektavdelning, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag med god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten. Du kommer att leda verksamhetsnära projekt med varierande karaktär och storlek inom olika verksamhetsområden som exempelvis innovationsprojekt, uppstarter, processeffektiviseringar, integrationsprojekt och teknikutvecklingsprojekt.

Transdev arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som projektledare får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar och för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Transdev kommer under början av 2020 stärka upp sin PMO-verksamhet som kommer att jobba med projekt och uppföljning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som projektledare innebär bland annat:

  • Rapportering, uppföljning och projektkoordinering avseende strategiska projekt mot ledningen
  • Driva förbättrings- och förändringsprojekten från start till mål
  • I samarbete med bland annat innovation och verksamhetsutveckling identifiera möjliga förbättringsprojekt
  • Driva förstudier och ta fram Business case och beslutsunderlag
  • Driva idéutveckling inklusive mock-up och Proof of Concept
  • Bidra till att införa en gemensam projektmetodik inom Transdev
  • Ansvara för projektbudgetering och avvikelsekorrigering inklusive resurs- och projektbemanning

Projekt som du kan komma att driva kan exempelvis vara att implementera digitala stöd till trafiknära personal, förbättringar i planering till löneprocessen, skapa effektiva processer vid uppstarter, projektledning vid organisationsförändringar, apputveckling eller projekt för självkörande bussar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt personer kan vara på plats. Tjänsten utgår från Transdevs huvudkontor i Bromma på promenadavstånd till tvärbanan och pendel- och tunnelbanestationen i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en akademisk utbildning och har kanske redan jobbat som projektledare/delprojektledare och känner nu att det är dags att testa dina erfarenheter i en ny miljö och få ett eget ansvar. Eftersom du kommer att driva förändringsprojekt kommer du löpande att hålla presentationer för olika intressenter både inom och utanför Transdev, därför är du en god kommunikatör och kan göra bra presentationer. Som person är du analytisk och resultatorienterad samt tar gärna egna initiativ och ansvar.

Transdev

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 10 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi stolta över. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-03
Hendrik Christiansson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Fredsforsstigen 22, Stockholm