TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kandidatansvarig rekryterare på deltid till TNG

TNG i Örebro söker en Kandidatansvarig rekryterare på deltid som bidrar till kompetensbaserade och fördomsfria tillsättningar

Vi på TNG erbjuder dig möjligheten att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste verktygen och metoderna som finns idag inom området på den svenska marknaden. Dina framtida kollegor har ett stort engagemang, högt drig och en vilja att leverera resultat i världsklass! Något som ligger helt i linje med resultatet av våra NPS-undersökningar.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom kompetensbaserad rekrytering.


Du kommer bland annat att mötas av;
• Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
• Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
• Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med våra affärsansvariga rekryterare ansvarar du för att vi får fram rätt kandidater till våra uppdrag. Och övergripande ansvarar du för hela vår kandidathantering och kandidatupplevelse i regionen, dvs säkerställa en hög kvalitet och se till att vi fortsätter utveckla och effektivisera vårt arbete.

Självständigt kommer du att;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester och vår transparenta kandidatprocess. Den lokala introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du relativt omgående kan skriva moderna och kandidatvänliga platsannonser samt genomföra hela urvalsprocessen vid våra tillsättningar, och leverera kandidater löpande till de affärsansvariga rekryterarna. Du kommer att styra och prioriterar din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat.

Du kommer att arbeta nära teamet i Örebro och vi sitter centralt i moderna kontor i Örebro. Du rapporterar till regionchefen och ingår i vårt nationella kandidatansvarigforum.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en pågående utbildning som exempelvis personalvetare eller av andra anledningar önskar att arbeta deltid.

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess och att du har en tydlig målfokusering. Det kan vara snabba förändringar och du måste vara duktig på att prioritera och ibland prioritera om. Att attrahera kandidater via dina platsannonser är avgörande för ett gott resultat och därför är du mycket duktig på och älskar att uttrycka dig säljande i skrift. I arbetet kommer du söka upp kandidater och övertyga dem om att lyssna på de tjänster du vill tillsätta och det kräver att du är innovativ, orädd och bra på att kommunicera tydligt.

Det är ditt ansvar att vi skapar goda relationer med alla kandidater i regionen och du behöver vara strukturerad och bra på att skapa uppföljning och egen kontroll så att ingen förloras på vägen. Eftersom du leder och fördelar din tid mellan rekryterarnas uppdrag krävs att du gillar att ta kommandot, och utifrån vad som är bäst för helheten, styr.

Alla lediga jobb