TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Starta din tech-karriär inom IT på SEB

Vill du ha ett jobb inom IT eller tech på en bank som just nu gör en snabb digital omställning? Sök till SEB:s Tech-program!

SEB:s Tech-program erbjuder dig jobb inom AI, Java, .NET, datasäkerhet, IT-management, projektledning och agil processutveckling. Kanske är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär inom IT, tech, management eller systemvetenskap?

På SEB, som är en av Sveriges största IT-arbetsgivare, erbjuds du en utmanande och långsiktig karriär. Tillsammans med deltagare i Trainee- och Tech-programmen kommer du driva projekt baserade på faktiska affärsproblem, delta i training sessions och få möjlighet att bygga nätverk inom hela SEB.

Platserna tillsätts under våren 2019, så sök redan idag!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

Vi erbjuder dig en heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DET HÄR ÄR DITT TECH-PROGRAM

SEB:s Tech-program startar i september 2019 och pågår under sex månader. Det är ett karriärprogram och snarlikt ett trainee-program i sitt upplägg med utbildningar, projekt och affärsutmaningar inom IT och Tech.

Läs mer om programmet och de olika positionerna här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program

HÄLSNING FRÅN SEB

På SEB letar vi efter dig som vill utmana och hjälpa oss i vår spännande digitala transformation. För att trivas hos oss är du passionerad, ödmjuk och har en vilja att ta ansvar för din egen utveckling.

Du kommer bli en del av ett tight tvärfunktionellt team där du och dina kollegor tillsammans strävar efter att skapa de bästa möjliga lösningarna för våra kunder.

VI VILL HA DIG!

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din tech-karriär. Och vi vill att du:

Vi söker dig som trivs bäst i en innovativ miljö där du får möjlighet att påverka. Då du kommer jobba mycket tillsammans med andra kollegor är det viktigt att du är kommunikativ och drivs av teamarbete. Du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb