TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Key Account Manager Makita Sverige i Stockholm

Gillar du att bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter? Expansiva Makita Sverige söker en Key Account Manager till Stockholm!

Är du affärsdriven och vill vara med på Makita Sveriges fortsatta tillväxtresa på den svenska marknaden? Då är rollen som Key Account Manager på Makita Sverige rätt för dig! Vi söker dig som vill vara med och ta Makita till nästa nivå inom området Powertools, Outdoor, Cleaning & Accessories och tillhörande tjänster till kunder inom bygg- och industribranschen. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Key Account Manager erbjuder vi dig en utmanade och spännande roll där du får jobba med att utveckla befintliga affärer och samtidigt identifiera nya affärsmöjligheter. Du kommer till ett företag i tillväxt och förändring så dina möjligheter att utveckla rollen är stora. Du har många kontaktytor, internt och externt, och kommer kunna utveckla ditt professionella nätverk. Med ett starkt varumärke i ryggen blir du en nyckelspelare för Makitas fortsatta tillväxtresa!

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Key Account Manager kommer du huvudsakligen:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Key Account Manager förväntas du agera som ett föredöme för dina kollegor i hur kundrelationen ska se ut, du trivs med att vara operativ likväl som du har ett strategiskt förhållningssätt. Du är en av flera kundansvariga och kommer rapportera till Head of Sales.

I din roll som Key Account Manager utgår du ifrån våra nya och fina lokaler i Sollentuna. Resor med tjänstebil förekommer.
Detta är en rekrytering och tjänsten är på heltid med sex månader provanställning. Du har en fast lön med tillhörande bonus.
I din roll som Key Account Manager utgår du ifrån kontoret i Sollentuna.

 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

I rollen som Key Account Manager hos Makita Sverige är det viktigt att du är initiativtagande, resultatdriven och gillar att utveckla och driva affären framåt. Du kommer träffa många nya människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer samt förtroende hos kunderna är nyckeln till framgång både för dig och för Makita Sverige. Din förmåga att nätverka och samarbeta inom organisationen är också av största vikt eftersom du i din roll samverkar med andra avdelningar för att leverera och skapa goda resultat. Internt kommer mycket av affärskommunikationen vara på engelska vilket gör att du måste kunna engelska flytande både i tal och skrift. Eftersom rollen kräver analys av siffror och statistik, samt en hel del presentationer är det även viktigt att du har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint.

Alla lediga jobb