TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljande Projektledare till Hjärt- Lungfonden

Säljande projektledare med ansvar för "Egen insamling" sökes till Hjärt-Lungfondens kontor centralt i Stockholm!

Skulle du lockas av en spännande och viktig roll som projektledare hos Hjärt-Lungfonden? Skulle du trivas i en relationsskapande tjänst där du får vara med och verka för att bekämpa några av våra största folksjukdomar? Hjärt-Lungfonden är en liten organisation med stort hjärta, som arbetar för att fler människor ska få ett längre och friskare liv. Om du vill vara med och bidra till att ge fler människor mer tid att leva och vill ta dig an uppgiften att starta och utveckla konceptet ”Egen insamling” då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som projektledare är ditt främsta mål att öka insamlingen till Hjärt-Lungfonden. För att lyckas med detta arbetar du med att skapa nya och återkommande aktiviteter och event. Du samarbetar med våra givare som kan vara privatpersoner, företag, organisationer eller föreningar. Här erbjuds du en unik möjlighet att tillsammans med givarna skapa nya förutsättningar för ökad insamling. Till kontoret i centrala Stockholm utökar nu Hjärt-Lungfonden insamlingsavdelningen med ytterligare en projektledare. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektledare kommer din huvudsakliga uppgift vara att utveckla och driva konceptet "Egen insamling".

Dina arbetsuppgifter innebär att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som säljande projektledare strävar du efter att nå uppsatta mål och ökad insamling. Du värnar om redan befintliga processer samtidigt som du också välkomnas att utmana och utveckla Hjärt-Lungfonden genom att ta oss till nästa nivå. Du rapporterar till Insamlingschefen och tillsammans med ytterligare 11 kollegor blir du en del av ett dynamiskt och kompetent team. Ett team som kännetecknas av nyfikenhet och stolthet över att få verka och göra skillnad.

Detta är en tobaksfri arbetsplats och tjänsten är placerad centralt i Stockholm, med närhet till service och mycket goda kommunikationer. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning. Resor inom Sverige kan förekomma i tjänsten och du arbetar kontorstider med möjlighet till flextid.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har en akademisk utbildning inom relevant område, men din bakgrund eller utbildning är inte det viktigaste. Att du brinner för försäljning, är envis och målfokuserad är mer intressant. Vi tror att du är trygg i din roll och har tidigare erfarenhet av projektledning inom insamling, lojalitetsarbete eller liknande verksamhet. Viktigt för rollen är att du har förhandlingsvana och god erfarenhet av arbete i CRM system. Ett krav är att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, då rollen innebär många interna och externa kontaktytor.

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Du är driven, kreativ och har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi ser också gärna att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla möten och affärer. 

 

Alla lediga jobb