TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kickstarta karriären inom IT-forensik!

Är du nyfiken på cybersäkerhet och vill ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Bli en del av oss på SecureLink i Stockholm!

Till SecureLink i Stockholm söker vi dig som vill dela vår passion och utvecklas tillsammans med oss för att fortsätta bidra till säkrare IT-miljöer för Sveriges största myndigheter och företag! Detta är en perfekt möjlighet för dig som har en utbildning inom IT-forensik eller informationssäkerhet och vill lära dig mer om cybersäkerhet. På SecureLink finns IT-säkerhetskollegor runt om i Europa som alla känner en gemenskap kring att hjälpa våra kunder inom ett väldigt komplext område. Vill du vara med och bidra?

Varmt välkommen att bli en del av oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans skapar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete, där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Dessutom får du oändliga möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll och såklart möjlighet att fördjupa din kunskap inom cybersäkerhet. Då vi är internationellt bolag har du även möjlighet att arbeta på våra kontor inom Sverige och även Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Beroende på vem du är och vad du motiveras av finns det olika utmaningar att anta hos oss. Är du intresserad av att arbeta konsultativt tillsammans med våra kunder med kundspecifika säkerhetslösningar, så kanske rollen som konsult inom Cyber Security är något för dig? Trivs du bättre i en roll som bygger på analys och IT-forensik, så låter en roll som säkerhetsanalytiker i vårt Cyber Defence Center kanske mer intressant? Är du framförallt intresserad av drift och support skulle du kanske trivas bättre i vårt Network Operations Center, där vi framförallt arbetar med produktspecifik support och drift av nätverks- och säkerhetslösningar. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss finns möjligheter att starta din karriär i den roll som passar dig bäst.

Är du intresserad av en roll som Konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa.

Är du intresserad av att arbeta i vårt Cyber Defence Center eller i vårt Network Operations Center kommer du att arbeta på vårt kontor i Solna tillsammans med kompetenta kollegor. Dessa roller kan innefatta skiftarbete, eftersom vi servar våra kunder 24/7.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som snart har en avslutad utbildning inom IT-forensik, informationssäkerhet eller liknande. Viktigt för oss är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig inom.

För att trivas och prestera hos oss, tror vi att du är en person som drivs av att ta initiativ och ansvar. Du har en god verksamhetsförståelse som hjälper dig att kunna sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du drivs av personlig utveckling, tycker om att lära dig nya saker och har en stark analytisk förmåga. Att arbeta systematiskt och resultatorienterat passar dig bra. Du trivs i en roll där kommunikation är en del av vardagen och känner dig bekväm i att kommunicera på både Svenska och Engelska.

Alla lediga jobb