TNG
Kollega till kundtjänst i Stockholm sökes

Kollega till kundtjänst i Stockholm sökes

Är du sugen på att arbeta inom kundtjänst på Entercard mitt i Stockholm?

Uppdragsgivare Entercard
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-01-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Claudia Ullreich
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Är du sugen på att arbeta inom kundtjänst på Entercard mitt i Stockholm?

TNG söker nu en kravhandläggare på heltid till Entercard, en nordisk kreditkortskoncern med mer än 400 anställda i tre länder. Företaget är en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter, och erbjuder även finansieringslösningar och andra kortlösningar. Nu söker vi dig som är tillgänglig omgående och som vill ha ett roligt och serviceinriktat jobb inom kundtjänst med trevliga kollegor!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att ingå i avdelningen Credit risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder. I samtalen informerar och motiverar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund. Arbetstiderna är måndag-fredag, 38,5 h/veckan. Passen varierar på ett rullande schema och kan exempelvis vara 8.30-17.00, 9.30-18.00 eller 11.30-20.00. Uppdraget startar så snart som möjligt och förväntas pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning och anställning hos Entercard. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team om ca 12 personer. Företagets Stockholmskontor ligger i fräscha lokaler mitt i city.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är social, positiv och som tycker om att prata i telefon och med andra människor. Du är duktig på att motivera kunden och tillsammans hittar ni hållbara lösningar så att fakturorna kan betalas.

Vi ser att du tidigare har jobbat med telefonen som arbetsredskap, till exempel med kundtjänst i någon form, alternativt med telemarketing eller som innesäljare. Har du arbetat med krav eller liknande uppgifter förut ses detta som mycket meriterande. Du har en gedigen förståelse för kundvård och sätter stort värde på att agera professionellt och serviceinriktat i din kontakt med kunder. Som person är du ansvarsfull och har ett starkt driv att prestera hög kvalitet. Du trivs med att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål och bidrar med god stämning till gruppen.

Entercard

Entercard

EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar.

Vi finns representerat i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder.

Uppdragsgivare Entercard
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-03
Claudia Ullreich
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet

Klarabergsgatan 60, Stockholm