TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikativ ingenjör till konsultuppdrag

En kundnära roll för dig som är ingenjör och vill vara en viktig kugge i företagets verksamhet.

Är du ingenjör och trivs i en administrativ roll med mycket kundkontakt? Då kan detta vara rollen för dig! Till ett konsultuppdrag i Örebro söker vi dig som vill arbeta med planering och kundkontakt. Vår kund arbetar på ett strukturerat arbetssätt med en hög kvalitet och produktivitet.

Uppdraget startar omgående och det finns möjlighet till övergång till kunden efter avslutat uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och lära dig av dina kollegor. Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god generell teknisk förståelse. Du trivs i en administrativ och koordinerande roll där du arbetar tätt tillsammans med såväl kunder som funktioner inom verksamheten.

Som person samverkar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Vidare är du analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du kommunicerar klart och tydligt samt främjar förändring och nytänkande.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb