TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikativ projektledare till Strateg i Örebro

Driven projektledare till framgångsrika Strateg i Örebro

Längtar du efter att vara flexibel, produktiv och att utvecklas i en vansinnigt kreativ miljö?
Då längtar vi efter dig med. Som projektledare på Strateg är du navet i något av våra team. Vi är säkra på att du redan idag har god förståelse och erfarenhet av arbete med all form av kommunikation och innehåll. Hos oss får du en viktig roll, grymma kollegor och många spännande kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På frågan om vad som är det bästa med att jobba på Strateg får man en hel massa svar. Många nämner möjligheten att utvecklas, medan andra älskar att vi jobbar så tydligt efter våra värdeord – professionalism, glädje och kreativitet. Några lyfter fram de gemensamma, nästan obligatoriska, fikastunderna, och andra berättar om hur himla roligt vi har tillsammans, varje dag på jobbet och ibland vid sidan av det också.

Frukost
Frukost
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer tillsammans med team och kund driva projekt från ax till limpa. Du ansvarar för processen där vi tillsammans med kunden tar fram ny webbplats, nytt koncept, magasin, intranät eller någon annan kreativ lösning. Du har kontinuerlig dialog med kunden för att möta behov och insikter och du är garanterat en driven och god kravställare som kan jobba självständigt men förstår vikten av ett nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Du är såklart en människo-människa, som inte kan leva utan att interagera med andra.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är bekväm med att fatta beslut och kan bidra till Strategs utveckling. För oss är det viktigt med en positiv arbetsmiljö och vi hoppas att ditt engagemang, din glada attityd och känsla för samarbete gör den till och med ännu bättre.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som är positiv, kundfokuserad, utåtriktad och driven. Efter dig som är stresstålig och som älskar att ha koll på många grejer – samtidigt. Och vi längtar efter ännu en engagerad, glad projektledare som inte tvekar inför att fatta beslut och som älskar att motivera dem hen arbetar med.

Sammanfattning:
Du gillar all form av kommunikation och är mycket trygg i digitala projekt.
Du har erfarenhet av att arbeta i projektgrupper med ansvarsfördelning och tydliga deadlines.
Du trivs med att leda och organisera personal och har en utvecklad problemlösningsförmåga.
Du har arbetat som projektledare tidigare, gärna på byrå och gärna med agila arbetssätt.
Du har lätt för att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Du har tidigare erfarenhet av (minst en, gärna flera):

Alla lediga jobb