TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikativ servicekoordinator till Göteborg

Är du strukturerad och har en god kommunikativ förmåga? Nu söker vi en servicekoordinator till marinföretag i Göteborg!

Söker du efter central roll i en organisation där du får bidra med din noggrannhet och tydliga kommunikation? Nu söker vi en servicekoordinator till marinföretag i Göteborg. I rollen som servicekoordinator får du en central roll där du koordinerar serviceingenjörer som arbetar med uppföljning av driftsättning, garantiärende och serviceärende.

Då start är omgående, ska den tillsättas snarast och därför uppmanar vi dig att söka redan idag! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten innebär ett spännande arbete i ett internationellt och expansivt företag inom en viktig bransch. Du får en bred kontaktyta och arbetar med att koordinera och supportera serviceingenjörer som utför ärende hos företagets kunder. Du får därmed en viktig roll i att förse serviceingenjörerna med stöd och resurser som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

Vidare erbjuds du: 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser med kollektivtrafik och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Uppdraget är initialt ett bemanningsuppdrag med god chans till förlängning. Detta innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av en liknande koordinerande administrativ roll. Du är har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete i arbetet. Som person är du noggrann, strukturerad och fokuserad med ett stort engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och god erfarenhet av MS Office. Meriterande om du jobbat i systemet Eye Share.

Vidare ser vi att du gillar att jobba i högt tempo och klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt. Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal samt skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav.

Alla lediga jobb