TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommunikatör till Skanska Business IT i Stockholm

Till Skanska Sverige söker vi en kommunikatör som kommer jobba nära verksamheten både operativt och strategiskt. Läs mer här!

Trivs du i en roll där du får möjlighet att bidra till organisationens utveckling med kommunikation? Rollen som kommunikatör på Skanska Business IT är ny tjänst där du kommer att ansvara för kommunikationsaktiviteter i syfte att marknadsföra funktionen och IT projekt internt. Du kommer självständigt att jobba hands-on för att driva allt kommunikationsarbete inom Skanska Business IT.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba med kommunikation för att motivera kollegorna både inom funktionen och ute i projekten samt marknadsföra IT projekt. Du kommer självständigt att få driva kommunikationsprojekt samtidigt som du jobbar tätt med Skanskas kommunikationsavdelning, partners och Business ITs ledningsgrupp. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kommunikatör jobbar du nära Skanska Sveriges kommunikationsavdelning och IT. Du jobbar operativt med att paketera kommunikationsmaterial och strategiskt nära ledningsgruppen i exempelvis förändringsarbete. Du kommer bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta i januari och är på heltid. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via TNG på 1-2 år. Du kommer jobba inom Skanska IT nära ledningsgruppen men har ett tätt samarbete med Skanskas kommunikationsavdelning och IT Nordic som är vår leveransorganisation. Skanska sitter i fina lokaler i Stadshagen i Stockholm. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kommunikatör på Skanska ser vi att du har minst 4 års erfarenhet av att jobba med kommunikation, helst inom IT eller serviceindustrin. Vi värdesätter erfarenhet från både intern och extern kommunikation. Har du erfarenhet av EPI-server, Photoshop eller InDesign är det meriterande men inget krav. Eftersom du kommer att jobba med att ta fram och paketera presentationer är det viktigt att du behärskar PowerPoint. Vi ser att du har utbildning inom kommunikation eller annan liknande utbildning. 

Som person är är du duktig på att samarbeta då du kommer att ha många kontaktytor i rollen. Vi tror att du är kreativ, självgående och är duktig på anpassa din kommunikation beroende på målgrupp. 

Alla lediga jobb