TNG
Konstruktionschef till Euromaint i Malmö

Konstruktionschef till Euromaint i Malmö

Vill du arbeta i en ledande roll, har erfarenhet av elkonstruktion och vill få chans att jobba i en framtidsbransch?

Arbetsgivare EuroMaint
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-18
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Angelina Nilsson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta i en ledande roll, har erfarenhet av elkonstruktion och vill få chans att jobba i en framtidsbransch?

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Här får du möjlighet att i en ansvarsfull roll leda, utveckla och driva konstruktionsteamet som säkrar att underhållsavdelningarna får rätt tekniska lösningar. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Har du någon gång sett på formel 1? Ja, då kanske du också har imponerats av systematiken kring depåerna? Snabbheten och kunnandet är otvivelaktigt. Helt olikt är det faktiskt inte i Euromaints verkstadsdepåer, tågen kommer in och de ska med hög säkerhet servas, repareras och sedan ut i spåret igen. Nu ges du chansen att vara en del av det genom att arbeta med att leda kompetenta och självgående konstruktörer som tar fram tekniska lösningar för reparation och underhåll av spårbundna fordon. Du får en verksamhetsnära roll där du samarbetar tätt med produktionen och andra delar av verksamheten. Här får du jobba i en bransch i stark tillväxt, i ett tryggt företag med hög stabilitet och samtidigt bidra till framtiden för spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Konstruktionsavdelningen arbetar med att utveckla och konstruera om befintliga lösningar/produkter samt specialbeställningar från våra uppdragsgivare. Bredden av tekniska utmaningar för våra konstruktörer är stor och internt har vi många tekniskt kunniga personer att luta sig mot. Som chef och ledare kommer du ges frihet och ansvar att fördela arbetet för konstruktörerna.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Personalansvar för konstruktörerna (5 st) samt resultat och budgetansvar
  • Med ditt närvarande ledarskap utveckla och leda dina medarbetare
  • Planera, följa upp och utvärdera konstruktions- och designuppdrag utifrån verksamhetsbehov och resursplanera konstruktionsuppdragen.
  • Ansvara för internt godkännande av konstruktionsunderlag avseende kvalitet, driftsäkerhet, produktionsvänlighet och överensstämmelse med tillämpliga standarder.
  • Bidra till utveckling och förvaltning av system, processer, riktlinjer och rutiner inom konstruktionsområdet.
  • Ansvara för och genomföra mindre utredningar kring tekniska projekt kopplat till produktionen.
  • Vid behov vara operativ som konstruktör i egna uppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din närmsta chef är affärsenhetens tekniska chef. Du ansvarar för 5 st konstruktörer utspridda i Malmö, Örebro och Luleå med kompetens inom mekanik och elektronik. Vår tekniska avdelning består av totalt 11 personer där andra i teamet arbetar som materialtekniker och systemtekniker. Resor inom Sverige, främst till våra andra kontor, ingår i tjänsten. Antalet övernattningar per år uppgår till ca 10.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som elkonstruktör. Har du erfarenhet av att leda andra i exempelvis projekt eller om du har erfarenhet av personalansvar ses det som meriterande. Även erfarenhet som mekanikkonstruktör samt en fordonsteknisk bakgrund ses som meriterande. Då du kommer att arbeta produktionsnära ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta nära produktionen. I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom el, erfarenhet bedöms som likvärdigt. Du har erfarenhet av att arbeta i något Cad-system (vi använder AutoCad). Då dokumentation sker på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska samt även viss förståelse i engelska (då delar av dokumentationen är på engelska).

Vi söker dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ansvar. Som har en förmåga att leda andra och en förmåga till att strukturera upp processer. Då rollen innebär många kontaktytor söker vi dig som trivs bra en koordinerande roll där din kommunikativa förmåga kommer till sin rätt. Du trivs i en trygg och stabil miljö där vi arbetar med att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner.

EuroMaint

EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Euromaint har en omsättning på 1 595 MSEK och cirka 980 medarbetare (2018). Euromaint ägs av spanska företaget CAF sedan 2019-07-01. www.euromaint.com

EuroMaint
Arbetsgivare EuroMaint
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-18
Angelina Nilsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Carlsgatan Infart 6, Malmö