TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör sökes till marinföretag i Göteborg!

Vi söker nu en konstruktör med ett brinnande intresse för hållbarhet till expansivt marinbolag i Göteborg!

Är du en konstruktör inom processindustrin och söker nya utmaningar? I Göteborg söker vi dig som vill jobba som processingenjör med energieffektiva lösningar inom marina processystem. Du kommer, för ett expansivt företag, att jobba med konstruktion och design inom rörsystem där du bland annat tar fram PID. Detta expansiva företag har många nya projekt på gång och där har du möjligheten att, med din analytiska förmåga samt driv, bidra till deras fortsatta resa mot att skapa en renare värld.

Är du redo för en spännande roll som processingenjör? Tjänsten skall tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med stort ansvar där du får möjlighet att bidra till en ljusare framtiden med den senaste tekniken inom processindustrin. 

Vidare erbjuds du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i moderna lokaler i Göteborg med kollektivtrafiken utanför dörren och i anslutning finns goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställt av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns efter sex månader goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom kemiteknik, eller motsvarande. Vi ser att du har ett par års samlad erfarenhet av konstruktion och processdesign inom rörsystem inom den petrokemiska industrin, energisektorn eller liknande. Vidare ser vi att du behärskar engelska obehindrat i tal samt skrift. Mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från avgasrening och marin industri.

Som person tycker du om att arbeta självständigt såväl som i team på ett välorganiserad och strukturerat sätt. Du är van att jobba mot deadlines och har ett lösningsorienterat synsätt där du ser att kundtillfredsställelse kombinerat med effektivitet är nyckeln till lönsamma affärer. Vidare ser vi att du är kommunikativ med en positiv attityd, då du har mycket kontakt med kunder och kollegor.

Alla lediga jobb