TNG
Konstruktör till GlasLindberg i Malmö

Konstruktör till GlasLindberg i Malmö

Har du kunskap inom byggteknik och vill arbeta med konstruktion av glas- och metall lösningar?

Arbetsgivare GlasLindberg
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-11
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Ny Teknik Ny Teknik
Bonus Bonus
Jenny Andreasson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Har du kunskap inom byggteknik och vill arbeta med konstruktion av glas- och metall lösningar?

Som Konstruktör hos GlasLindberg kommer du att få möjlighet att arbeta med konstruktioner av glas- och metallpartier till spännande byggprojekt, såväl stora som små. Du kommer att arbeta i projektteam tillsammans med säljare, projektledare och egen produktion. Samtidigt som du kommer att arbeta självständigt i din roll som konstruktör för att hitta kreativa och optimala lösningar till varje kund.

Sök rollen redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

GlasLindberg är Sveriges ledande tillverkare av fasadprodukter, såsom fasader, tak, dörrar och fönster, i glas och aluminium. Hos GlasLindberg spänner sig åtaganden från projektering till färdiginstallerad produkt. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt alla medarbetares kompetens och skaparkraft. Huvudkontoret som även fungerar som ett av regionkontoren ligger i västra hamnen i Malmö, fabriken ligger i småländska Strömsnäsbruk tillsammans med ett regionkontor och regionkontor finns även i Örebro och Örnsköldsvik.

Hos GlasLindberg får du en varierad roll, där du får möjlighet att arbeta med moderna produkter och vara med och driva spännande projekt. Du kommer att få arbeta i ett modernt och miljömedvetet företag som värdesätter sina anställdas trivsel.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Konstruktör kommer du framförallt att:

  • Från tidigt skede vara med i processen från projektering till färdig installation och arbeta med glas och aluminium – material som står för modernitet, miljövänlighet och beständighet
  • Arbeta med en stor variation och vara delaktig i allt från mindre order till stora pampiga byggprojekt
  • Sammanföra arkitektens visioner med din tekniska expertis
  • Tillsammans med projektteamet hitta optimala lösningar utifrån givna kravspecifikationer
  • I arbetet ingår det att läsa in sig på kontrakt och handlingar i form av byggbeskrivningar och ritningar.
  • Arbeta med energieffektiva lösningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer utgå från huvudkontoret i Malmö som är beläget i moderna lokaler i Västra hamnen. Men det finns även möjlighet att utgå från regionkontoret i Strömsnäsbruk. Framförallt kommer du att arbeta från kontoret, men du kommer även vara ute på arbetsplatser och delta i byggmöten med kundens representanter. Du kommer att rapportera till Entreprenadchefen som sitter på Malmökontoret.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en byggteknisk gymnasie-/högskoleutbildning och/eller ett antal års relevant erfarenhet av en teknisk roll i bygg- eller entreprenadbranschen. Har du erfarenhet av att arbeta som Konstruktör eller i liknande roll så är det såklart meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha med dig goda kunskaper i Officepaketet och i Autocad. Du kommer samtidigt att arbeta i ett systemanpassat konstruktionsverktyg.

I rollen kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt, och behöver därför ha en god och tydlig kommunikativ förmåga och kommunicera obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift. Att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål och dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information, kommer naturligt för dig. För att lyckas i en roll där du kommer att arbeta med flera projekt parallellt, kommer du behöva strukturera och organisera ditt eget arbete på systematiskt sätt. Som Konstruktör kommer du att behöva analysera komplexa frågor och problem snabbt och göra rationella bedömningar. Att se till risker, fokusera på resultat och få saker att hända blir viktigt för att lyckas i arbetet, precis som din kunskap inom området och vilja att utvecklas framåt.

Har du B-körkort är det en fördel.

GlasLindberg

GlasLindberg

GlasLindberg, grundat 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadsystem – dörrar, fönster, fasader och tak - i glas och metall till byggsektorn. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt våra medarbetares kompetens och skaparkraft. Våra åtaganden spänner sig från projektering till färdiginstallerad produkt.

Vi bedriver försäljnings- och entreprenadverksamhet från fyra orter i Sverige – Malmö, Strömsnäsbruk, Örebro och Örnsköldsvik. I Strömsnäsbruk har vi en modernt utrustad fabrik med produktionslinjer för dörrar/fönster respektive fasader/tak och specialprodukter. Huvudkontoret ligger i Malmö. I mer än hundra år har vi stått för kontinuitet och förnyelse.

Arbetsgivare GlasLindberg
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-11
Jenny Andreasson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Varvsgatan 4, Malmö