TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konstruktör till GlasLindberg i Strömsnäsbruk

Har du kunskap inom byggteknik och vill arbeta med konstruktion av glas- och metall lösningar?

Som Konstruktör hos GlasLindberg kommer du att få möjlighet att arbeta med konstruktioner av glas- och metallpartier till spännande byggprojekt, såväl stora som små. Du kommer att arbeta i projektteam tillsammans med säljare, projektledare och egen produktion. Samtidigt som du kommer att arbeta självständigt i din roll som konstruktör för att hitta kreativa och optimala lösningar till varje kund.

Sök rollen redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

GlasLindberg är Sveriges ledande tillverkare av fasadprodukter, såsom fasader, tak, dörrar och fönster, i glas och aluminium. Hos GlasLindberg spänner sig åtaganden från projektering till färdiginstallerad produkt. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt alla medarbetares kompetens och skaparkraft. Huvudkontoret som även fungerar som ett av regionkontoren ligger i västra hamnen i Malmö, fabriken ligger i småländska Strömsnäsbruk tillsammans med ett regionkontor och regionkontor finns även i Örebro och Örnsköldsvik.

Hos GlasLindberg får du en varierad roll, där du får möjlighet att arbeta med moderna produkter och vara med och driva spännande projekt. Du kommer att få arbeta i ett modernt och miljömedvetet företag som värdesätter sina anställdas trivsel.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Ny teknik
Ny teknik
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Konstruktör kommer du framförallt att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer utgå från regionkontoret i Strömsnäsbruk, där även fabriken finns. Men det finns även möjlighet att utgå från vårt regionkontor och huvudkontor i Malmö. Framförallt kommer du att arbeta från kontoret, men du kommer även vara ute på arbetsplatser och delta i byggmöten med kundens representanter. Du kommer att rapportera till Entreprenadchefen som sitter på Malmökontoret.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en byggteknisk gymnasie-/högskoleutbildning och/eller ett antal års relevant erfarenhet av en teknisk roll i bygg- eller entreprenadbranschen. Har du erfarenhet av att arbeta som Konstruktör eller i liknande roll så är det såklart meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha med dig goda kunskaper i Officepaketet och i Autocad. Du kommer samtidigt att arbeta i ett systemanpassat konstruktionsverktyg.

I rollen kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt, och behöver därför ha en god och tydlig kommunikativ förmåga och kommunicera obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift. Att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål och dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information, kommer naturligt för dig. För att lyckas i en roll där du kommer att arbeta med flera projekt parallellt, kommer du behöva strukturera och organisera ditt eget arbete på systematiskt sätt. Som Konstruktör kommer du att behöva analysera komplexa frågor och problem snabbt och göra rationella bedömningar. Att se till risker, fokusera på resultat och få saker att hända blir viktigt för att lyckas i arbetet, precis som din kunskap inom området och vilja att utvecklas framåt.

Har du B-körkort är det en fördel.

Alla lediga jobb