TNG
Konsult inom Cloud till SecureLink i Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Konsult inom Cloud till SecureLink i Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta med den senaste tekniken inom cloud och arbeta som trusted advisor mot Sveriges största företag!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-21
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänstebil Tjänstebil
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Johanna Gustafsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Nu söker vi dig som vill arbeta med den senaste tekniken inom cloud och arbeta som trusted advisor mot Sveriges största företag!

Bli konsult hos oss och var med och utveckla Europas ledande företag inom cybersäkerhet! Hos oss får du möjlighet att rådge och konsultera Sveriges största företag och myndigheter med fokus på cloud och cybersäkerhet. Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill utveckla dina specialistkunskaper inom molnsäkerhet tillsammans med passionerade och kompetenta kollegor, då kan detta vara din nästa utmaning!

Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

  • Respekt för varandra och våra åtaganden
  • Förtroende för varandra
  • Enkelhet i fokus
  • Innovation - alltid
  • Prestigelöshet

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor i hela Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, technights och mycket mer. Vi tror på kraften i att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar och tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.
Hos oss skapar vi nytt och driver utvecklingen framåt!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult med fokus på cloud kommer du, tillsammans med andra cybersäkerhetsspecialister analysera våra kunders behov och rådge dem under deras förändringsresa. Du kommer att ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika cloud- och säkerhetslösningar. Andra arbetsuppgifter kan inkludera felsökning, migrering, konfiguration, utveckling och förvaltning av moln- och säkerhetslösningar under hela livscykelhanteringen. Du kommer att vara en viktig resurs i vår konsultorganisation och arbeta sida vid sida tillsammans med branschens skarpaste specialister. 

Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Ibland jobbar vi ensamma och ibland jobbar vi tillsammans med andra kollegor. Oavsett värdesätter vi att man delar med sig av sina erfarenheter och kompetens.

Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser! 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi vill komma i kontakt med dig som har erfarenhet av att arbeta inom IT-säkerhet med fokus på Cloud. Du har god kunskap inom Windows och Linux/Unix server samt erfarenhet av att arbeta med nätverk och brandväggar. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och vill fördjupa dina kunskaper inom molnsäkerhet. Då du kommer att arbeta i en konsultativ och rådgivande roll behöver du kunna kommunicera flytande på svenska och engelska. 

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Att tänka nytt, innovativt och vara flexibel kommer naturligt för dig. Du utmärker dig med din analytiska förmåga och ditt systematiska arbetssätt.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefence. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-21
Johanna Gustafsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Warfvinges väg 39, 112 51 Stockholm