TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom Cloud till SecureLink i Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta med den senaste tekniken inom cloud och arbeta som trusted advisor mot Sveriges största företag!

Bli konsult hos oss och var med och utveckla Europas ledande företag inom cybersäkerhet! Hos oss får du möjlighet att rådge och konsultera Sveriges största företag och myndigheter med fokus på cloud och cybersäkerhet. Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill utveckla dina specialistkunskaper inom molnsäkerhet tillsammans med passionerade och kompetenta kollegor, då kan detta vara din nästa utmaning!

Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor i hela Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, technights och mycket mer. Vi tror på kraften i att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar och tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.
Hos oss skapar vi nytt och driver utvecklingen framåt!

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Tjänstebil
Tjänstebil
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult med fokus på cloud kommer du, tillsammans med andra cybersäkerhetsspecialister analysera våra kunders behov och rådge dem under deras förändringsresa. Du kommer att ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika cloud- och säkerhetslösningar. Andra arbetsuppgifter kan inkludera felsökning, migrering, konfiguration, utveckling och förvaltning av moln- och säkerhetslösningar under hela livscykelhanteringen. Du kommer att vara en viktig resurs i vår konsultorganisation och arbeta sida vid sida tillsammans med branschens skarpaste specialister. 

Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Ibland jobbar vi ensamma och ibland jobbar vi tillsammans med andra kollegor. Oavsett värdesätter vi att man delar med sig av sina erfarenheter och kompetens.

Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser! 

VEM ÄR DU?

Vi vill komma i kontakt med dig som har erfarenhet av att arbeta inom IT-säkerhet med fokus på Cloud. Du har god kunskap inom Windows och Linux/Unix server samt erfarenhet av att arbeta med nätverk och brandväggar. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och vill fördjupa dina kunskaper inom molnsäkerhet. Då du kommer att arbeta i en konsultativ och rådgivande roll behöver du kunna kommunicera flytande på svenska och engelska. 

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Att tänka nytt, innovativt och vara flexibel kommer naturligt för dig. Du utmärker dig med din analytiska förmåga och ditt systematiska arbetssätt.

Alla lediga jobb