TNG
Konsult inom digital marknad, ToFindOut Stockholm

Konsult inom digital marknad, ToFindOut Stockholm

Älskar du digitalisering, projektledning och Marketing Automation? Grymt! Nu söker vi dig som Digital Projektledare inom Marknad!

Uppdragsgivare ToFindOut
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-07
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel
Johanna Hellman
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Älskar du digitalisering, projektledning och Marketing Automation? Grymt! Nu söker vi dig som Digital Projektledare inom Marknad!

Nu söker vi dig som konsult till ToFindOut i Stockholm. För att lyckas med detta uppdrag har du en bred förståelse inom digital marknad och tekniska projekt till ett spännande uppdrag inom Marketing Automation. Som Digital projektledare inom marknad hos oss får du en unik möjlighet att göra Marketing Automation på riktigt. Vi har precis satt grunden med plattformar och verktyg – nu har vi det roligaste kvar! Du kommer in i en viktig fas och kommer bli en nyckelperson för vår totala digitalisering av kommunikation till affär. Här kan du vänta dig en utmanande och strategisk roll med fokus på operativ implementering av Markering Automation-flöden såväl som kringliggande digitala projekt.

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

ToFindOut har varit med och drivit utvecklingen i sin egen bransch med en vision om att vi tillsammans skapar säkrare arbetsplatser för alla. Här finns en hög mognad och kunskap kring digital marknadsföring men också som en förutsättning i vår affär. Hos oss kommer du till ett nytänkande team och organisation med stort fokus på kvalitet och utveckling. På ToFindOut kommer du få:

  • En unik möjlighet att implementera och driva marketing automation skarpt och live!
  • Chansen att driva spännande projekt inom digital marknad som utveckling av ny hemsida; dynamisk och anpassad till MA
  • Bidra till branschutveckling och öka kund- och kandidatförståelse genom modern teknik, innovation och analys
  • En organisation med högt till tak där dina idéer värderas och tas tillvara på
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du jobba med B2B-affären med syfte att generera leads genom uppvärmning genom marketing automation. Du kommer bland annat:

  • Modernisera befintlig content och utveckla nytt för fortsatt implementering och boost i vårt MA
  • Agera kravställare mot leverantörer kring utveckling av vår nya hemsida, dataflöden och integrationer
  • Äga och underhålla digitala plattformar för marknadsautomation och CRM
  • Följa upp och sammanställa statistik genom Google Analytics från marknadsaktiviteter och för optimering av kampanjer
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en nyckelspelare internt med kontaktytor mot kundansvariga och researchers. Du kommer naturligt ha många kontakter med våra leverantörer då vi fortfarande är i implementationsfas av vår MA-satsning. I din roll rapporterar du direkt till VD och du har ytterligare en kollega inom marknad som jobbar med omvärldsanalys och textcontent. Hos oss på ToFindOut värdesätter vi balans i livet och arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete – i kombination med frihet under personligt ansvar. Vi sitter i finfina lokaler i centrala Stockholm.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi tror att du precis som vi har en naturlig nyfikenhet och driv av att utveckla och digital marknadsföring. Du har en bakgrund inom digital marknadsföring och ett stort intresse för att genomföra Marketing Automation på riktigt. Vi tror att du är van att driva digitala utvecklingsprojekt som omfattar integrationer och flöden mellan system. För att lyckas med detta bör du ha ett tekniskt intresse och vana att jobba med många intressenter. Vi vill ha dig med ett prestigelöst förhållningssätt och en "can do"-attityd då vi vet att den här resan stundtals kommer vara utmanade.

Vill du vara med på vår resa? Vi tar emot dig med öppna armar!

ToFindOut

ToFindOut

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. ToFindOut är en nordisk leverantör och marknadsledande inom sin bransch och tillhandahåller företag och organisationer bakgrundskontrollprocesser och CV-verifiering i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. Företaget tillhandahåller snabb och kostnadseffektiv service till sina kunder under full sekretess.

Uppdragsgivare ToFindOut
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-07
Johanna Hellman
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Räkna ut avståndet till jobbet

Barnhusgatan 3