TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom digital marknad, ToFindOut Stockholm

Älskar du digitalisering, projektledning och Marketing Automation? Grymt! Nu söker vi dig som Digital Projektledare inom Marknad!

Nu söker vi dig som konsult till ToFindOut i Stockholm. För att lyckas med detta uppdrag har du en bred förståelse inom digital marknad och tekniska projekt till ett spännande uppdrag inom Marketing Automation. Som Digital projektledare inom marknad hos oss får du en unik möjlighet att göra Marketing Automation på riktigt. Vi har precis satt grunden med plattformar och verktyg – nu har vi det roligaste kvar! Du kommer in i en viktig fas och kommer bli en nyckelperson för vår totala digitalisering av kommunikation till affär. Här kan du vänta dig en utmanande och strategisk roll med fokus på operativ implementering av Markering Automation-flöden såväl som kringliggande digitala projekt.

VI ERBJUDER DIG

ToFindOut har varit med och drivit utvecklingen i sin egen bransch med en vision om att vi tillsammans skapar säkrare arbetsplatser för alla. Här finns en hög mognad och kunskap kring digital marknadsföring men också som en förutsättning i vår affär. Hos oss kommer du till ett nytänkande team och organisation med stort fokus på kvalitet och utveckling. På ToFindOut kommer du få:

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny teknik
Ny teknik
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du jobba med B2B-affären med syfte att generera leads genom uppvärmning genom marketing automation. Du kommer bland annat:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en nyckelspelare internt med kontaktytor mot kundansvariga och researchers. Du kommer naturligt ha många kontakter med våra leverantörer då vi fortfarande är i implementationsfas av vår MA-satsning. I din roll rapporterar du direkt till VD och du har ytterligare en kollega inom marknad som jobbar med omvärldsanalys och textcontent. Hos oss på ToFindOut värdesätter vi balans i livet och arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete – i kombination med frihet under personligt ansvar. Vi sitter i finfina lokaler i centrala Stockholm.

MER OM DIG

Vi tror att du precis som vi har en naturlig nyfikenhet och driv av att utveckla och digital marknadsföring. Du har en bakgrund inom digital marknadsföring och ett stort intresse för att genomföra Marketing Automation på riktigt. Vi tror att du är van att driva digitala utvecklingsprojekt som omfattar integrationer och flöden mellan system. För att lyckas med detta bör du ha ett tekniskt intresse och vana att jobba med många intressenter. Vi vill ha dig med ett prestigelöst förhållningssätt och en "can do"-attityd då vi vet att den här resan stundtals kommer vara utmanade.

Vill du vara med på vår resa? Vi tar emot dig med öppna armar!

Alla lediga jobb