TNG
Konsult inom Masterdata till företag i Malmö

Konsult inom Masterdata till företag i Malmö

Har du ett systemintresse, erfarenhet av administration i ett ERP-system och är tillgänglig omgående? Då har vi uppdraget för dig!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-16
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Angelina Nilsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Har du ett systemintresse, erfarenhet av administration i ett ERP-system och är tillgänglig omgående? Då har vi uppdraget för dig!

Till ett internationellt och dynamiskt företag i Malmö söker vi en konsult som kommer att arbeta som Masterdata koordinator. Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka direkt - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får chansen att komma in på ett tillverkande bolag inom FMCG där ditt systemintresse, självgående sätt och systematiska förmåga kommer till sin rätt. Du kommer att bli del av en föränderlig och dynamisk miljö där du på kort tid får chans att utvecklas under din uppdragsperiod.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Löpande hantera ärenden kopplat till ERP och masterdatasystemet
  • Säkerställa rätt och korrekt inmatning av masterdata
  • Ha en tät dialog med medarbetare både i den nationella och den internationella organisationen
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Företaget som du kommer att arbeta som konsult hos sitter i centrala Malmö i moderna lokaler med goda pendlingsmöjligheter. Du kommer att ingå i Supply Chain-teamet där du kommer att ta dig an en självständig roll. Uppdraget är på heltid, förväntas starta omgående och pågå till sista mars 2020. Du kan antingen bli anställd på TNG eller gå som underkonsult via oss.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av administration i ett ERP-system och med ett systemintresse. Det är meriterande om du har erfarenhet av masterdata. Du har goda kunskaper i Excel och van att använda formler. Då du kommer att hantera dialoger både i den nationella och internationella organisationen, söker vi dig med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi söker dig med ett självgående sätt som har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta med systemadministration söker vi dig med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Din kommunikativa förmåga kommer också komma här till sin rätt då du i rollen har många kontaktytor.

TNG IT Digital

TNG IT Digital

TNG IT Digital, som är en del av TNG, är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!
Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter inom IT. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG IT Digital – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-16
Angelina Nilsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Malmöhusvägen 1