TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom Masterdata till företag i Malmö

Har du ett systemintresse, erfarenhet av administration i ett ERP-system och är tillgänglig omgående? Då har vi uppdraget för dig!

Till ett internationellt och dynamiskt företag i Malmö söker vi en konsult som kommer att arbeta som Masterdata koordinator. Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka direkt - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får chansen att komma in på ett tillverkande bolag inom FMCG där ditt systemintresse, självgående sätt och systematiska förmåga kommer till sin rätt. Du kommer att bli del av en föränderlig och dynamisk miljö där du på kort tid får chans att utvecklas under din uppdragsperiod.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Företaget som du kommer att arbeta som konsult hos sitter i centrala Malmö i moderna lokaler med goda pendlingsmöjligheter. Du kommer att ingå i Supply Chain-teamet där du kommer att ta dig an en självständig roll. Uppdraget är på heltid, förväntas starta omgående och pågå till sista mars 2020. Du kan antingen bli anställd på TNG eller gå som underkonsult via oss.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av administration i ett ERP-system och med ett systemintresse. Det är meriterande om du har erfarenhet av masterdata. Du har goda kunskaper i Excel och van att använda formler. Då du kommer att hantera dialoger både i den nationella och internationella organisationen, söker vi dig med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi söker dig med ett självgående sätt som har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta med systemadministration söker vi dig med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Din kommunikativa förmåga kommer också komma här till sin rätt då du i rollen har många kontaktytor.

Alla lediga jobb