TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säkerhetskonsult till SecureLink Malmö

Brinner du för IT-säkerhet och är redo för en ny utmaning i din karriär? Här är möjligheten för dig!

Nu finns en utvecklande möjlighet hos oss som Säkerhetskonsult! Som konsult hos oss på SecureLink får du möjlighet att vara med och driva och utveckla IT-säkerhetsarbetet hos välkända företag inom regionen. Hos oss blir du en del av Europas ledande företag inom cybersäkerhet och får vara med och göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter.

Följ med oss på vår resa!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna, kunniga och engagerade kollegor som driver utvecklingen framåt och är stolta över det arbete vi utför. Som konsult hos oss skapar du värde för våra kunder genom rådgivning och med din expertis driva utvecklingen inom ditt område framåt. Det är ett meningsfullt arbete där du kommer att göra skillnad för våra kunder, ofta större internationella organisationer.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att avancera inom organisationen. Med kontor i hela Europa finns även möjligheter att arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften att ha kul på jobbet. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, technights och mycket mer. Detta möjliggör att vi skapar starkare relationer mellan team och avdelningar och skapar förutsättningar att trivas och att få energi på jobbet. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag och arbetar utifrån våra värderingar: Respect for people and commitments, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment. 

Tjänstebil
Tjänstebil
Ny Teknik
Ny Teknik
Massage
Massage
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult hos oss kommer du att designa, implementera och rådge våra kunder kring kundspecifika säkerhetslösningar. Vi söker just nu nya kollegor inom området för nätverk, VPN, remote access och firewall orchestration. Våra arbetsuppgifter är ibland förlagda hos kunder där du har ansvaret för vår säkerhetsleverans och i flera fall kan du också ingå i kundspecifika team. Som en del av vårt uppföljningsarbete är du också delaktig i avrapportering och rapportskrivning. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult hos oss får du en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du kommer att vara en del av vårt konsultteam med placering i Malmö, men kommer att befinna dig ute hos kund i längre uppdrag. Våra kunder finns placerade i hela regionen, men primärt inom Malmö/Lund. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse för cybersäkerhet och har erfarenhet från IT-säkerhetsbranschen. För att lyckas i rollen tror vi att du har goda kunskaper inom IT-säkerhetslösningar såsom brandväggar, VPN, remote access och gärna firewall orchestration. I rollen kommer du behöva kommunicera med många intressenter och det är därför viktigt att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du även har något av följande: 

Som konsult kommer du att få stort eget ansvar och behöver därför vara självdrivande och trivas med att ta egna initiativ, men också vara lyhörd och trivas med att arbeta i team. Du tar dig an uppgifter med ett systematiskt arbetssätt och har fokus på såväl resultat som affären. Innovation är en del av vardagen hos oss på SecureLink och vi tror att du trivs med att ha innovation som ett ledord i ditt arbete.

Alla lediga jobb