TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom Projektledning till KPMG i Stockholm

Är du projektledare med intresse för projektstyrning och rådgivning? Vi söker dig till ett utvecklande jobb på KPMG i Stockholm.

Vi utökar just nu vårt specialistområde: Project Advisory med ytterligare en person som tillsammans med oss jobbar med projektledning, projektstyrning och rådgivning för våra kunder. Här kan du vänta dig en stimulerande och variationsrik vardag där du ges möjlighet att utvecklas och fördjupa dig inom olika delar av vårt område, oavsett på vilken nivå du är på. Just nu är vi i en spännande tillväxtfas och hoppas att du vill vara med!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på KPMGs konsultverksamhet DTI Digital Transformation & Innovation kommer du få känslan av ett mindre företag med stort engagemang där vi tillsammans bidrar till våra kunders utveckling genom verktyg och insikter för att kunna dra full nytta av IT och ny teknik. Inom vårt område är vi 50 personer som jobbar gränsöverskridande med andra avdelningar inom KPMG:s rådgivningsverksamhet Advisory för att tillsammans dra nytta av varandras kunskaper i syfte att hjälpa våra kunder. Här vill vi att du ska känna dig som hemma, så vi hoppas att du liksom vi tror på att de bästa resultaten uppnås tillsammans genom öppenhet och innovation. Du kommer in i en unik och nischad del hos oss på Project Advisory där din insats syns, gör skillnad och uppskattas av både kollegor och kunder. Du kommer att få en skräddarsydd utvecklingsplan med kontinuerlig coachning.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som projektrådgivare kan du vänta dig en mångfacetterad vardag där du hjälper många välkända företag att lyckas att driva lyckosamma projekt och uppnå sina affärsmål och finansiella perspektiv. Du kommer bland annat:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra ett specialistteam om tre personer på Project Advisory. Vi arbetar för att öka våra kunders affärsvärde genom utvecklade förmågor att driva projekt och förändring. Du har ditt hemmakontor i fina lokaler på Vasagatan i centrala Stockholm, men kommer jobba mycket ute hos våra kunder som primärt återfinns inom bank, finans, retail och offentlig förvaltning.

MER OM DIG

Vi söker efter dig med ett intresse för affären och som trivs i projektledarrollen och gillar att utvecklas. Du behöver vara bekväm och ha erfarenhet av att driva egna projekt, gärna i större skala med fokus på digitalisering. Möjligen har du drivit delar av projekt tidigare och ser detta som nästa steg i din utveckling. Det är meriterande om du har någon eller några certifieringar inom projektstyrning som PMP, IPMA eller inom det agila.

Som person värderar vi din förmåga att ta egna initiativ och din förmåga att ta ansvar över dina åtaganden då du kommer jobba självständigt. Vi uppskattar din affärsmässighet och ditt intresse för våra kunders utveckling då du många gånger kommer vara nyckeln i förändringen hos dem. Vi tror också att du en skicklig relationsskapare vilket kommer behövas inom KPMG då vi många gånger jobbar gränsöverskridande tillsammans men lika mycket hos våra kunder. Om du lockas av en ny utmaning och tar de möjligheter till din egen kompetensutveckling som finns så är du välkommen till oss!

Alla lediga jobb