TNG
Konsult inom Splunk till Orange Cyberdefense

Konsult inom Splunk till Orange Cyberdefense

Här är möjligheten för dig som vill nischa dig inom log management och bli specialist inom Splunk!

Arbetsgivare Orange Cyberdefense
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-06
Tjänstebil Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Massage Massage
Ny Teknik Ny Teknik
Anna Nydahl
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Här är möjligheten för dig som vill nischa dig inom log management och bli specialist inom Splunk!

Till vår konsultavdelning i Malmö söker vi nu dig som har ett intresse för cybersäkerhet och vill utvecklas inom området för log management med fokus på Splunk. Här får du chansen att agera rådgivare och expert gentemot internationella företag i regionen och skapa värde för välkända företag genom smarta datadrivna lösningar för allt från beslutsstöd till övervakning.

Var med oss och driv teknisk innovation i en bransch som kontinuerligt utvecklas! Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink).

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss blir du en del av ett resursstarkt och expansivt företag där vi tillsammans är med och utvecklar vår verksamhet framåt. Vi är branschledande inom Europa och erkända av Gartner som rekommenderad leverantör. Hos oss finns en plats för dig som delar vår passion för teknik och innovation! Självklart får du som nyanställd alla förutsättningar att lyckas i din anställning, med en gedigen onboarding, möjlighet att gå utbildningar, närvara på välkända konferenser, ta certifikat samt får en senior kollega som mentor. 

På Orange Cyberdefense värdesätter vi vår personal. Vi förstår att allas situation är unik att få livspusslet att gå ihop är en viktig faktor vid val av arbetsplats. Att arbeta med kompetenta medarbetare, känna att man utmanas och utvecklas och får förtroende att kunna planera och utföra sitt arbete själv är viktiga faktorer. Som anställd hos oss vill vi ge dig ett förmånlig erbjudande kopplat till din anställning och nedan följer några av de förmåner vi erbjuder dig: 

 • Påkostat friskvårdsbidrag
 • Möjlighet till löneväxling
 • Utökad föräldrapenning
 • Kostnadsreducerad massage
 • Betald hälsotimme per vecka
 • Rätt till tjänstledighet
 • Förmånsbil
 • Möjlighet att engagera sig i miljö- samt välgörenhetsarbete
 • Friskvårdslokal med möjlighet till rehabträning 
 • Relaxareor med möjlighet till att spela TV-spel, pingis och biljard
 • Möjlighet att träna tillsammans med kollegor genom schemalagda löparpass, workout pass samt padelmatcher
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta hands-on med den senaste tekniken inom artificiell intelligens och machine learning. Som konsult inom Splunk får du arbeta tillsammans med några av regionens mest välkända företag och fungera som rådgivare och teknisk specialist i kundspecifika projekt. Du blir en del av vår avdelning Professional Services och kommer att arbeta ute hos våra kunder som specialistkonsult. Dina arbetsuppgifter kommer att inkluderas av: 

 • Installera, utveckla och konfigurera både premium och kundspecifika applikationer byggda på Splunk
 • Automatisera flöden kring övervakning, felsökning och åtgärd
 • Analysera data för att skapa ett användarvänligt värde för verksamheter
 • Sammanställa material och göra nulägesanalyser av leveransen
 • Konsultera intressenter kring användandet av Splunk och utveckling av plattformen kopplat till framtida behov
 • Utbilda kunderna inom Splunk 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå ifrån vårt svenska huvudkontor i Malmö, men till stor del befinna dig på plats ute hos våra kunder inom regionen. I och med att du har specialistkompetens inom verktyget kan resor inom Sverige förekomma, för att stötta andra regioner alternativt ta dig an kunduppdrag på annan ort. Du ingår i ett av våra konsultteam och rapporterar till en Team lead som säkerställer din trivsel och fortsatt utveckling hos oss. 

Vi är ett värderingsstyrt företag och lever efter våra värderingar; Respect for people and commitments, Trust in each other, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och prestera i rollen har en bred kunskap inom IT, kanske som IT-administratör eller systemadministratör, med erfarenhet av att arbeta operativt med logglösningar. Vi söker dig som har: 

 • Erfarenhet av att arbeta med något loggövervakningsverktyg, gärna Splunk, ELK/Elastic, LogPoint, Qradar eller liknande lösning 
 • Erfarenhet och kunskap inom Linux 
 • Ett intresse för cybersäkerhet och viljan att lära dig mer
 • Flytande kunskaper i Engelska i tal och skrift 

Det är även meriterande om du har med dig följande: 

 • Konsulterfarenhet, gärna inom området för cybersäkerhet
 • Splunk certifikat
 • Kunskap inom scriptning inom Bash eller Python 

Skulle du beskriva dig själv som initiativtagare, ansvarsfull och analytisk? Trivs du dessutom i en kommunikativ och relationsskapande roll, där du agerar rådgivare och expert? Då tror vi att du är rätt person för rollen! 

Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) är Orange groups enhet för cybersäkerhet. Vi sköter säkerhetshantering, hotdetektering och motåtgärder åt organisationer världen över. Som Europas mest använda säkerhetsleverantör arbetar vi för att skydda friheten och bygga ett säkrare digitalt samhälle. Vi är en säkerhetsleverantör som genom att efterforska och samla in uppgifter om hot erbjuder oöverträffad information om aktuella och kommande hot. Med över 25 års erfarenhet av informationssäkerhet, över 250 forskare och analytiker, 16 SOC fördelade över hela världen och försäljnings- och servicesupport i 160 länder, kan vi ge globalt skydd med lokal expertis och stödja våra kunder under hela hotlivscykeln.

Arbetsgivare Orange Cyberdefense
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-06
Anna Nydahl
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenbärsgatan 6, Malmö