TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult inom Splunk till Orange Cyberdefense

Här är möjligheten för dig som vill nischa dig inom log management och bli specialist inom Splunk!

Till vår konsultavdelning i Malmö söker vi nu dig som har ett intresse för cybersäkerhet och vill utvecklas inom området för log management med fokus på Splunk. Här får du chansen att agera rådgivare och expert gentemot internationella företag i regionen och skapa värde för välkända företag genom smarta datadrivna lösningar för allt från beslutsstöd till övervakning.

Var med oss och driv teknisk innovation i en bransch som kontinuerligt utvecklas! Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink).

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss blir du en del av ett resursstarkt och expansivt företag där vi tillsammans är med och utvecklar vår verksamhet framåt. Vi är branschledande inom Europa och erkända av Gartner som rekommenderad leverantör. Hos oss finns en plats för dig som delar vår passion för teknik och innovation! Självklart får du som nyanställd alla förutsättningar att lyckas i din anställning, med en gedigen onboarding, möjlighet att gå utbildningar, närvara på välkända konferenser, ta certifikat samt får en senior kollega som mentor. 

På Orange Cyberdefense värdesätter vi vår personal. Vi förstår att allas situation är unik att få livspusslet att gå ihop är en viktig faktor vid val av arbetsplats. Att arbeta med kompetenta medarbetare, känna att man utmanas och utvecklas och får förtroende att kunna planera och utföra sitt arbete själv är viktiga faktorer. Som anställd hos oss vill vi ge dig ett förmånlig erbjudande kopplat till din anställning och nedan följer några av de förmåner vi erbjuder dig: 

Tjänstebil
Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Massage
Massage
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta hands-on med den senaste tekniken inom artificiell intelligens och machine learning. Som konsult inom Splunk får du arbeta tillsammans med några av regionens mest välkända företag och fungera som rådgivare och teknisk specialist i kundspecifika projekt. Du blir en del av vår avdelning Professional Services och kommer att arbeta ute hos våra kunder som specialistkonsult. Dina arbetsuppgifter kommer att inkluderas av: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå ifrån vårt svenska huvudkontor i Malmö, men till stor del befinna dig på plats ute hos våra kunder inom regionen. I och med att du har specialistkompetens inom verktyget kan resor inom Sverige förekomma, för att stötta andra regioner alternativt ta dig an kunduppdrag på annan ort. Du ingår i ett av våra konsultteam och rapporterar till en Team lead som säkerställer din trivsel och fortsatt utveckling hos oss. 

Vi är ett värderingsstyrt företag och lever efter våra värderingar; Respect for people and commitments, Trust in each other, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och prestera i rollen har en bred kunskap inom IT, kanske som IT-administratör eller systemadministratör, med erfarenhet av att arbeta operativt med logglösningar. Vi söker dig som har: 

Det är även meriterande om du har med dig följande: 

Skulle du beskriva dig själv som initiativtagare, ansvarsfull och analytisk? Trivs du dessutom i en kommunikativ och relationsskapande roll, där du agerar rådgivare och expert? Då tror vi att du är rätt person för rollen! 

Alla lediga jobb