TNG
Kontorsansvarig administratör till Burger Söhne

Kontorsansvarig administratör till Burger Söhne

Erfaren administratör som vill få en nyckelfunktion i ett snabbt växande företag?

Arbetsgivare Burger Söhne AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-12-13
6 v semester 6 v semester
Parkering Parkering
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Angelina Nilsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Erfaren administratör som vill få en nyckelfunktion i ett snabbt växande företag?

Burger Söhne Sweden i Malmö söker nu en självständig administrativ koordinator med kontorsansvar. Motiveras du av att jobba med en variation av arbetsuppgifter, med många kontaktytor och där service står i fokus? Hos oss har du chansen att axla en nyckelposition där du förutom dina dagliga arbetsuppgifter inom bland annat ekonomiadministration, får utrymmet att utveckla administrativa processer och rutiner.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Konsumenten är hjärtat i vår verksamhet och vårt mål är att skapa nöjda kunder, lojala mot våra varumärken, på alla kontinenter! Vi vill erbjuda innovation och ständig kvalitetsförbättring. Med oss kommer du att vara en del av ett företag med starka kärnvärden som; ärlighet, öppenhet och fokus. För oss är det viktigt att ha kul på resan!

Burger Group är en av de internationella ledarna inom cigarrer och cigarriller, såväl som innovativa snus/nikotinhaltiga produktsegment. on! är en nikotinprodukt utvecklad av Burger-gruppen. Lanserad i USA, Sverige, Österrike och Japan, har on! blivit en av marknadsledare i den nya kategorin och vann bästa New Products Award 2018 i USA.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kontorsansvarig administratör kommer du att supportera dina kollegor inom andra funktioner och samordna den svenska organisationen i fråga om ekonomi, löneberedning samt generell administration. Du kommer även ha ett övergripande och administrativt kontorsansvar.

Några av dina arbetsuppgifter kommer bli att:

  • Förbereda och tillhandahålla korrekt finansiell/ekonomisk information till externt redovisningsföretag
  • Hantera kundfordringar, betalningar samt övervaka cash flow
  • Hantera ekonomirelaterad interndokumentation, analys och rapportering.
  • Ansvara för löneberedning (ca 20 medarbetare) och personaladministration samt ha kontakt  med extern payroll-partner
  • Koordinera och förbereda interna och externa möten, konferenser, resor mm.
  • Vara kontaktperson för partners inom bland annat resor, försäkringar, parkering och biluthyrning.
  • Ansvara för posthantering.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar för ett flertal administrativa uppgifter och stödjer på så sätt svenska verksamheten samt Sverigechefen, som du även rapporterar till. I rollen samarbetar du med alla berörda funktioner och avdelningar internt samt kommunicerar externt med både tjänsteleverantörer och partners. Positionen är placerad på det svenska huvudkontoret i Malmö, Limhamn.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Administration av bred karaktär är din grej och något du har flerårig erfarenhet av. Det är en fördel om du har hanterat ekonomi- och löneadministration. För att kunna samverka med hela organisationen, både den svenska och internationella, kommunicerar du väl på både engelska och svenska, i tal och skrift. Du är en van dataanvändare och sätter dig lätt in i nya system.

Som person ser vi gärna att du har ett systematisk arbetssätt och agerar på eget initiativ. I rollen har du nämligen ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och därmed behöver du vara både självdrivande och handlingskraftig. Då du kommer ha en viktig servicefunktion i bolaget är det av största vikt att du har lätt för att samarbeta samt att du är kontakt- och relationsskapande. Då du kommer ansvara för en stor bredd av uppgifter, högt som lågt, ser vi att du tar dig an ditt arbete på ett flexibelt och prestigelöst sätt samt skapar en stabil och positiv arbetsatmosfär.

Det är en fördel, men inget krav, om du har möjlighet att börja på kort varsel.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan med CV på engelska.

Burger Söhne AB

Burger Söhne AB

The Burger Group is one of the international leaders in Cigar and Cigarillo markets as well as in innovative snus/nicotine containing products’ segment. Burger Söhne Sweden AB is 100% owned by Burger Group. With over 140 years of passion for tobacco, we are synonymous for uncompromising cigar & cigarillo quality “From seed to smoke”. This total commitment and smoking pleasure is the base of the success. The Burger Group, famous in many markets around the world for its key Cigar and Cigarillo. Brands which include to our portfolio are Ritmeester, Dannemann, Moods, Al Capone and on! Nicotine Pouches are well-known and available in over 60 countries. Main focus in Sweden is the smokeless portfolio including on! Nicotine Pouches and Al Capone snus.

Burger Söhne AB
Arbetsgivare Burger Söhne AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-13
Angelina Nilsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Övägen 8, Limhamn