TNG
Kontorsansvarig administratör till Nordisk VVS

Kontorsansvarig administratör till Nordisk VVS

Vi söker dig som vill arbeta i rollen som kontorsansvarig administratör och vara en del av Nordisk VVS fortsatta framgångsresa!

Arbetsgivare Nordisk VVS
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-04-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel
Claudia Ullreich
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Vi söker dig som vill arbeta i rollen som kontorsansvarig administratör och vara en del av Nordisk VVS fortsatta framgångsresa!

Lockas du av en bred och omväxlande roll där du som administratör får möjlighet att ansvara för kontoret i sin helhet? Vill du bli en del av ett spännande framgångsföretag som verkar inom VVS i Stockholm? Har du tidigare erfarenhet som administratör och/eller arbetat i en roll som kontorsansvarig? Kanske har du även med erfarenhet från byggbranschen? Då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kontorsansvarig administratör blir du en del av ett positivt gäng i ett traditionellt och framgångsrikt företag med bred kompetens inom VVS. Nordisk VVS erbjuder en familjär känsla där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Rollen som administratör är en nyckelroll där du får helhetsansvar för kontoret och där det finns stora möjligheter att utforma rollen och arbetsrutinerna. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kontorsansvarig administratör kommer du att jobba mycket brett och med eget ansvar för alla typer av administrativa uppgifter. Du kommer vara spindeln i nätet och den första alla tänker på att fråga då de behöver hjälp med allt från stort till smått.  

Dina ansvarsområden/arbetsuppgifter:

  • Förbereda underlag till lön i Visma - sammanställa tidrapporter, reseräkningar och kvitton
  • Administrera semester och frånvaro
  • Registrera och uppdatera ID-06 kort
  • Inköp av kontorsmaterial och marknadsmaterial
  • Boka och förbereda möten och företagsevent
  • Ta emot inkommande samtal och e-post
  • Skicka offerter och hantera avtalsdokumentation
  • Ansvara för avtal med externa samarbetspartners gällande t ex leasingbilar, datorer och telefonabonnemang
  • Hantera enklare IT-frågor och uppdatering av hemsidan
  • Hålla snyggt på kontoret, i kök och i övriga mötesrum
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Nordisk VVS är beläget i Hägersten i Stockholm och består idag av ett härligt gäng på 30 medarbetare. I nära samarbete med VD, ekonomiansvarig och projektledare kommer du att ansvara för kontoret och all övrig administration. Tjänsten är en rekrytering direkt hos Nordisk VVS och startar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är må-fr 07-16 med möjlighet till flextid. Under sommaren v.29-30 har företaget stängt för semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av en liknande roll. Vi tror att du tidigare arbetat i rollen som administratör eller kontorsansvarig. Har du tidigare erfarenhet av lönearbete och kännedom om kollektivavtal samt erfarenhet av byggbranschen är detta meriterande, men inget krav. Det viktigaste för att klara av rollen är att du har drivet och viljan att lära dig, samtidigt som du som person är strukturerad, kommunikativ och prestigelös. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det också av stor vikt att du är både serviceinriktad och relationsbyggande. Vi lägger även stor vikt vid att du kan arbeta självständigt samt är lösningsorienterad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god systemvana och goda kunskaper i Office paketet.

Nordisk VVS

Nordisk VVS

Företaget startades år 2000 och har sakta men säkert vuxit sedan dess. Idag är vi 32 medarbetare som arbetar med all typ av traditionell VVS mot primärt kommersiella kunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.

Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut. Vi utför alltid arbeten med hög kvalitetskontroll och vi är stolta över vad vi kan.

Ska man lyckas med VVS-arbeten måste man inte bara vara tekniskt kompetent – det gäller också att kunna vara proaktiv, tydlig med information och att alltid lösa problemställningar som dyker upp längs vägen. Det kan vi. Testa oss!

Arbetsgivare Nordisk VVS
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-24
Claudia Ullreich
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet

Drivhjulsvägen 32, Hägersten