TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kontorsansvarig administratör till Nordisk VVS

Vi söker dig som vill arbeta i rollen som kontorsansvarig administratör och vara en del av Nordisk VVS fortsatta framgångsresa!

Lockas du av en bred och omväxlande roll där du som administratör får möjlighet att ansvara för kontoret i sin helhet? Vill du bli en del av ett spännande framgångsföretag som verkar inom VVS i Stockholm? Har du tidigare erfarenhet som administratör och/eller arbetat i en roll som kontorsansvarig? Kanske har du även med erfarenhet från byggbranschen? Då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kontorsansvarig administratör blir du en del av ett positivt gäng i ett traditionellt och framgångsrikt företag med bred kompetens inom VVS. Nordisk VVS erbjuder en familjär känsla där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Rollen som administratör är en nyckelroll där du får helhetsansvar för kontoret och där det finns stora möjligheter att utforma rollen och arbetsrutinerna. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kontorsansvarig administratör kommer du att jobba mycket brett och med eget ansvar för alla typer av administrativa uppgifter. Du kommer vara spindeln i nätet och den första alla tänker på att fråga då de behöver hjälp med allt från stort till smått.  

Dina ansvarsområden/arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Nordisk VVS är beläget i Hägersten i Stockholm och består idag av ett härligt gäng på 30 medarbetare. I nära samarbete med VD, ekonomiansvarig och projektledare kommer du att ansvara för kontoret och all övrig administration. Tjänsten är en rekrytering direkt hos Nordisk VVS och startar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är må-fr 07-16 med möjlighet till flextid. Under sommaren v.29-30 har företaget stängt för semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av en liknande roll. Vi tror att du tidigare arbetat i rollen som administratör eller kontorsansvarig. Har du tidigare erfarenhet av lönearbete och kännedom om kollektivavtal samt erfarenhet av byggbranschen är detta meriterande, men inget krav. Det viktigaste för att klara av rollen är att du har drivet och viljan att lära dig, samtidigt som du som person är strukturerad, kommunikativ och prestigelös. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det också av stor vikt att du är både serviceinriktad och relationsbyggande. Vi lägger även stor vikt vid att du kan arbeta självständigt samt är lösningsorienterad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god systemvana och goda kunskaper i Office paketet.

Alla lediga jobb