TNG
Kontorsansvarig Ekonomiassistent till Stockholm

Kontorsansvarig Ekonomiassistent till Stockholm

LA-gruppen söker kontorsansvarig ekonomiassistent till huvudkontoret i Hammarby sjöstad i Stockholm!

Uppdragsgivare LA-gruppen AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

LA-gruppen söker kontorsansvarig ekonomiassistent till huvudkontoret i Hammarby sjöstad i Stockholm!

Har du ett starkt servicefokus samt intresse för siffror och ekonomi? Skulle du trivas i omväxlande roll med fokus på service, ekonomi och administration? Har du erfarenhet från leverantörsreskontra och kanske även tidigare axlat rollen som kontorsansvarig? Tjänsten är en bred och spännande roll hos LA-gruppen som är en snabbväxande byggentreprenör i Stockholm. Låter det spännande? Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

LA-gruppen hjälper effektivt sina kunder med olika byggprojekt genom att fokusera på kvalitet, miljö och funktion. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och har nu behov av att utöka med en tjänst där kombinationen service, ekonomi och administration står i fokus. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och innovativt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Här finns en möjlighet att tillsammans med dina medarbetare få vara med och fortsätta bygga upp ekonomifunktionen. I den kombinerade rollen kommer du också själv vara ansvarig för att kontoret fungerar i sin helhet. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för hela flödet inom leverantörsreskontra vilket innebär att:

  • Registrera, skanna, kontera och ansvara för attestering av leverantörsfakturor
  • Korrigering av felaktiga leverantörsfakturor och kontakt med leverantörer
  • Hantering av utlägg, kvitton, kontering och skanning
  • Ge stöd till ekonomiansvarig i övriga ekonomiuppgifter
  • Hantera registervård och ansvara för arkivering

 

I rollen som kontorsansvarig kommer du att ansvara för kontoret i sin helhet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

  • Ta emot besökare, hantera inkommande mail och post
  • Boka och förbereda möten och event
  • Beställa kontorsmaterial, kaffe, lunch och fika till kontoret
  • Ansvara för att hålla rent och snyggt samt att kontoret fungerar i sin helhet
  • Vara kontaktperson för städbolag och andra leverantör

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med uppstart enligt överenskommelse. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst direkt hos LA-gruppen. Du kommer att arbeta tätt ihop med ekonomiansvarig på företaget samt bli en del av ett spännande företag som idag består av 18 medarbetare. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler centralt i Hammarby sjöstad med närhet till service och mycket goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort servicefokus samt intresse för siffror, ekonomi och administration. Vi tror att du har gymnasieutbildning inom ekonomi samt viljan att fortsätta utvecklas och breddas inom leverantörsreskontra och administration. Vi tror också att du har tidigare erfarenhet av rollen som kontorsansvarig eller av något annat serviceyrke. Har du tidigare erfarenhet av byggbranschen, jobbat med projekt samt hanterat omvänd byggmoms är detta meriterande för rollen. Ett krav för rollen är att du har god systemvana samt har god erfarenhet av Office paketet. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Fortnox alternativt något annat ekonomisystem är även detta meriterande för rollen. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det även av stor vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person är flexibel och är redo att följa med på LA-gruppens fortsatta tillväxtresa. I denna rekrytering lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

LA-gruppen AB

LA-gruppen AB

Vill du att ditt byggprojekt ska utföras effektivt, med fokus på kvalitet, miljö och funktion, efter bästa ekonomiska förutsättningar och enligt utsatt tidplan? För oss är det en självklarhet! LA-gruppen är en byggentreprenör i Stockholm. Vi hjälper våra kunder att nå och överträffa uppsatta mål i sina byggprojekt med professionell kostnads- och samordningskontroll, en öppen och ärlig kunddialog och ett stort engagemang. Störst skillnad gör vi när vi arbetar i uppdrag med total- och samverkansentreprenad men bidrar också med vår kompetens i andra entreprenadformer och konsultuppdrag.

Uppdragsgivare LA-gruppen AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-29
Pernilla Ek
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Textilgatan 29, Stockholm