TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kontraktsansvarig till Euromaint i Örebro

Euromaint söker nu en drivande och koordinerande kontraktsansvarig till kontrakt- och planeringsavdelningen i Örebro.

Nu söker vi dig som trivs i en affärsnära roll med högt tempo, tekniskt innehåll och många interna kontaktytor. Är du drivande och har en förmåga att se förbättringsmöjligheter? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! Euromaint har en stark orderingång och utökar nu avdelningen för kontrakt- och planering med ytterligare en medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbeta som ansvarig för ett antal kundkontrakt där du får leda arbetet från offert till industrialisering. På enheten i Örebro har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och bli en viktig kugge i vår organisation. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en växande bransch där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.  

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till chefen för kontrakt och planering och ingår i en grupp med sju personer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god generell teknisk förståelse samt ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs i en koordinerande och affärsnära roll där du arbetar tätt tillsammans med såväl kunder som andra funktioner inom företaget. 

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person agerar du på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du gör intryck, är övertygande och främjar planer och idéer framgångsrikt. Vidare är du kommunikativ och systematisk, planerar i förväg och gör tydliga prioriteringar. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. 

 

Alla lediga jobb