TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör deltid till Cabonline i Malmö

Är du serviceinriktad ut i fingertopparna och ser lösningar framför problem? Då har vi uppdraget för dig!

Cabonline söker nu en serviceinriktad administratör på deltid (50%) till deras kontor i Malmö. Cabonline är ett företag i transportbranschen som dagligen förenklar taxiresor för tusentals resenärer. Låter det intressant? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör kommer du ha en bred administrativ och supporterande roll. Här erbjuds du ett stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra sig lik. Du kommer att arbeta nära dina kollegor på kontoret och vara behjälplig med diverse administrativa kontorssysslor. Du kommer att bli en del av ett glatt, hjälpsamt och levererande team som värdesätter samarbete och att man ska ha trevligt på jobbet. Här är arbetsklimatet tempofyllt och serviceinriktat.

Detta är ett bemanningsuppdrag som kan startas omgående och som förväntas pågå till sista juni i år. Som konsult hos oss på TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en serviceinriktad och stöttande roll i ett härligt team. Du kommer att arbeta i Cabonlines lokaler, beläget i Frihamnen i Malmö (endast 7 min med buss från Malmö C). Uppdraget förväntas starta omgående och omfattar ca 20 timmar per vecka. Arbetstiderna är möjliga att förlägga så som bäst passar dig (bara det sker måndag-fredag kl. 08-17). Uppdraget förväntas pågå till 30/6-2020.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som älskar att ge service till andra. Du har ett prestigelöst sätt och gillar att hugga i där det behövs. Du är bra på att hitta lösningar på problem och tar ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med administration då det passar ditt systematiska arbetssätt som hand i handske.

Du har en god vana att arbeta med datorer och även van att arbeta i Officepaketet. Då du kommer att hantera kommunikation på svenska och engelska söker vi dig med goda kunskaper i båda språken.

Alla lediga jobb