TNG
Administratör deltid till Cabonline i Malmö
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Administratör deltid till Cabonline i Malmö

Är du serviceinriktad ut i fingertopparna och ser lösningar framför problem? Då har vi uppdraget för dig!

Uppdragsgivare Cabonline
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-03-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Är du serviceinriktad ut i fingertopparna och ser lösningar framför problem? Då har vi uppdraget för dig!

Cabonline söker nu en serviceinriktad administratör på deltid (50%) till deras kontor i Malmö. Cabonline är ett företag i transportbranschen som dagligen förenklar taxiresor för tusentals resenärer. Låter det intressant? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör kommer du ha en bred administrativ och supporterande roll. Här erbjuds du ett stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra sig lik. Du kommer att arbeta nära dina kollegor på kontoret och vara behjälplig med diverse administrativa kontorssysslor. Du kommer att bli en del av ett glatt, hjälpsamt och levererande team som värdesätter samarbete och att man ska ha trevligt på jobbet. Här är arbetsklimatet tempofyllt och serviceinriktat.

Detta är ett bemanningsuppdrag som kan startas omgående och som förväntas pågå till sista juni i år. Som konsult hos oss på TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • En bred roll där du kommer att vara ett administrativt stöd till dina kollegor på kontoret
  • Arbetsuppgifterna innefattar bland annat administration i systemet, arkivering av dokument, enklare hantering av Exceldokument, kopiering av papper etc.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en serviceinriktad och stöttande roll i ett härligt team. Du kommer att arbeta i Cabonlines lokaler, beläget i Frihamnen i Malmö (endast 7 min med buss från Malmö C). Uppdraget förväntas starta omgående och omfattar ca 20 timmar per vecka. Arbetstiderna är möjliga att förlägga så som bäst passar dig (bara det sker måndag-fredag kl. 08-17). Uppdraget förväntas pågå till 30/6-2020.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som älskar att ge service till andra. Du har ett prestigelöst sätt och gillar att hugga i där det behövs. Du är bra på att hitta lösningar på problem och tar ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med administration då det passar ditt systematiska arbetssätt som hand i handske.

Du har en god vana att arbeta med datorer och även van att arbeta i Officepaketet. Då du kommer att hantera kommunikation på svenska och engelska söker vi dig med goda kunskaper i båda språken.

Cabonline

Cabonline

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. TaxiKurir, Taxi 020 / Sverigetaxi, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Kovanen. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn. Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar vi processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Vi riktar oss till offentlig sektor, privata företag, åkerier, förare samt kunder och erbjuder utbildade och serviceinriktade förare, administrativt stöd, sömlös teknologi och effektiv förvaltning. Våra effektiva bokningstjänster används av hundratusentals kunder i hela Norden och ger en användarupplevelse utöver det vanliga.

Uppdragsgivare Cabonline
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-07
Angelina Nilsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Kosterögatan 5, Malmö