TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator inom Data Quality till GS1 i Stockholm

Är du en serviceinriktad koordinator som vill bidra till en högre datakvalité i varu- och informationsflöden?

Som koordinator, eller Data Quality Specialist som rollen heter internt, arbetar du med artikelinformation och ansvarar för all hantering av varuprover som passerar studion i Hammarby Sjöstad. Vill du jobba i ett tight och sammansvetsat team i en not-for-profit organisation som ligger i framkant vad gäller den senaste utvecklingen av sin produkt? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en central roll där du får en god inblick och förståelse för verksamheten. Hos GS1 erbjuds du en utvecklande roll där du får använda kropp och knopp i ditt dagliga arbete.

GS1 är en not-for-profit organisation där eventuella vinster återinvesteras i verksamheten, som drivs av att bidra till ett bättre samhälle genom att utveckla och förenkla digitaliserade standarder inom logistik och produktinformation.

Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Data Quality Specialist kommer du att vara ansvarig för alla varuprov som inkommer till produktionen. Du kommer att se till att alla varuprov hamnar i rätt flöde samt utföra ett antal moment kopplat till produkterna.

Du kommer att arbeta med artikelinformation enligt GS1-standard och säkerställa att den överensstämmer med varuproven. Ditt fokus kommer att vara på att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du jobbar 37,5h/v och din arbetsdag startar runt 07.30, då du behöver finnas på plats för att ta emot morgonbud som kommer. Du kommer att ha många kontaktytor både externt och internt. Du arbetar i en kreativ miljö i Validoos fotostudio i Hammarby Sjöstad, tillsammans med dina 10 kollegor i ett team av frilansare och fastanställda. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har avslutad gymnasieutbildning samt gärna tidigare erfarenhet av att hantera artikelinformation. Du har lätt att ta till dig ny kunskap och förstå komplexa samband. Har du tidigare arbetat inom eller mot dagligvaruhandeln/apotek så är detta till stor fördel. Du kommer att ansvara för administrationen och det är viktigt att du har god datorvana och arbetar effektivt med högt fokus.

Du kommer främst att jobba i GS1s egna system. Du behöver ha god förmåga att arbeta koncentrerat, konsekvent, noggrant och metodiskt. Vidare ser vi att du är strukturerad, skapar ordning samt prioriterar och ansvarar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Då tjänsten är ny och under utveckling, ser vi gärna att du är lösningsfokuserad och öppen för att både ta till dig nya, samt utveckla redan befintliga arbetsprocesser.

Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ då du har många kontaktytor. Då företaget verkar på en global marknad bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Låter det här som en beskrivning av dig? Skicka in din ansökan nu!

Alla lediga jobb