TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator till internationellt företag i Malmö

Nu söker en vi en Koordinator med start omgående som vill arbeta på ett internationellt IT-företag i Malmö!

Här är en möjlighet att arbeta i en administrativ och koordinera roll på ett internationellt företag! Nu söker vi dig som kan starta omgående och vill arbeta som konsult hos oss på TNG! Här får du möjlighet att arbeta hos en av våra välkända kunder och använda dig av dina administrativa och koordinerande kunskaper i en snabbfotad miljö!

Låter det här som en spännande möjlighet för dig? Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med administration och koordinering av både interna och externa resurser på ett välkänt företag i Malmö. Här kommer dina administrativa och koordinerande kunskaper sättas på prov och du får möjligheten att utvecklas i rollen som Koordinator. Du kommer att ha många kontaktpunkter och möjlighet att bredda ditt professionella nätverk. 

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Koordinator kommer du att ha följande arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta 2019-03-25 och pågå till och med 2019-12-31 med chans till förlängning efter det. Du kommer att anställas av oss på TNG och arbeta ute hos vår kund på heltid. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas som koordinator är du en fena på administration, har ett noggrant arbetssätt och kan koordinera flera saker samtidigt. Därtill gillar du att ta ansvar, arbeta självgående och behåller ditt ordningsamma sätt även i stressfulla situationer. Då du kommer att ha en administrativ och kommunikativ roll är svenska och engelskakunskaper i både skrift och tal ett krav. 

Alla lediga jobb