TNG
Koordinator till Operations på Bankomat

Koordinator till Operations på Bankomat

Är du serviceinriktad och en stjärna på Excel? Bankomat, söker omgående en koordinator till Operations i Stockholm!

Uppdragsgivare Bankomat
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-08
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är du serviceinriktad och en stjärna på Excel? Bankomat, söker omgående en koordinator till Operations i Stockholm!

Sveriges ledande aktör inom kontanthantering, Bankomat, behöver förstärkning då en kollega går på föräldraledighet. Du kommer vara en av våra specialister inom kontantflöde. Låter det spännande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kontanternas framtid engagerar många och nu får du möjligheten att stärka upp ytterligare på detta område från kontoret i centrala Stockholm. Som specialist inom kontaktflöde ansvarar du för många av de dagliga arbetsuppgifterna som har med driften av kontantautomater och depåer att göra i hela Sverige. Du kommer även att stötta teamet som jobbar med Drift och Support vid behov. Du kommer få en varierad och bred roll med många kontaktytor och utveckla en hög kunskap inom området. Du blir en del av ett starkt och tight team som är en central del av verksamheten på Bankomat.
Utöver en spännande roll hos vår kund blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Jobbet kommer att börja med en anställning på 12 månader med möjligheter till förlängning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER


Som medarbetare på Operations kommer du att:

  • Hantera beställningar, avstämningar, reklamationer och fakturahantering rörande kontantflödeshanteringen inom ATM- och depåtjänsterna
  • Analysera, beräkna och göra prognoser gällande kontantvolymer för att optimera och få verksamheten så kostnadseffektiv som möjligt. Mycket av arbetet sker i Excel varvid goda kunskaper inom detta behövs
  • Hantera inkommande samtal och mail från kunder, leverantörer samt vara intern support i kontantfrågor
       

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som medarbetare på Operations arbetar du med att säkerställa driften av våra tjänster och har många kontaktytor internt. Rollen är varierad med både återkommande dagliga arbetsuppgifter och uppgifter av mer komplex karaktär som kräver både analys och utredning. Sammantaget ställer det höga krav på flexibilitet och noggrannhet.
Jobbet planeras starta relativt omgående och du kommer att jobba i en grupp om ca 10 personer i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du som söker har förmodligen en högskoleutbildning eller erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Det är en fördel om du arbetat inom kontanthantering och/eller kundsupport från ATM- eller kortbranschen. Du har ett par års arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenhet av kundkontakt via telefon och mail. Du är analytiskt lagd och har god vana av att arbeta i Excel med uträkningar och framförallt med prognoser och budgetar. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceorienterad. Du gillar att ha ett helhetsperspektiv och kommer gärna med initiativ för att utveckla befintliga arbetsprocesser som kan förbättra och bidra till verksamheten i stort.
Då du har daglig kontakt med både kunder och intern personal behövs en god kommunikationsförmåga och det är viktigt att alltid hålla en hög servicenivå, ha integritet och kunna arbeta under sekretess. Du behöver vara analytisk och ha lätt för att se sammanhang och utläsa mönster. Även om du arbetar i ett team kommer du jobba självständigt med dina ärenden och beslut.
Då rollen innefattar mycket kommunikation behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska, i både tal och skrift.

Bankomat

Bankomat

Bankomat är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering. Vi erbjuder människor möjlighet att ta ut och sätta in kontanter via våra välkända blå automater, som finns på fler än 500 orter i Sverige. För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter har den möjligheten. Vi har en heltäckande infrastruktur av uttags- och insättningsautomater över hela landet. I 150 av våra automater erbjuder vi även de vanligaste valutorna euro, brittiska pund och amerikanska dollar. Kännetecknande för vår organisation är att vi arbetar med komplexa tjänsteleveranser och arbetar kontinuerligt med förändringsarbete och innovation. Vi är 35 medarbetare som arbetar tillsammans i en platt organisation. Bankomat erbjuder en utvecklande roll på en arbetsplats där professionalism, engagemang och respekt är grundläggande värderingar. Vi befinner oss i en spännande fas där ständiga förbättringar och nya idéer finns på agendan i vår ambition att skapa en innovativ företagskultur.

Uppdragsgivare Bankomat
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-08
Cilla Lennér
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Regeringsgatan 60