TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kredithandläggare till EnterCard

Till EnterCard söker vi dig som vill jobba som kredithandläggare där du både får jobba med administration och kundservice.

Vill du utvecklas inom bank och finans genom att jobba som kredithandläggare i ett härligt och familjärt team i centrala Stockholm? Då kan du vara den vi söker till EnterCard. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba självständigt med kreditansökningar i en roll med fokus på att ständigt leverera förstklassig kundservice. Detta är ett föräldravikariat på 14 månader där du kommer att få den utbildning som krävs för att bli certifierad kredithandläggare. Det här är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas inom bank och finans och dessutom växa i rollen som kredithandläggare. Varmt välkommen med din ansökan!  

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kredithandläggare kommer du hantera kreditbedömningar men även ha kundkontakt via telefon. Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett föräldravikariat på 14 månader och du kommer att vara konsult via TNG under hela perioden. Tjänsten är på heltid och förväntas starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Du kommer att bli en del av ett team på 10 personer och EnterCard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kredithandläggare ser vi att du:

Meriterande om du har:

Alla lediga jobb