TNG
Säljande konsultchef till Klara i Stockholm

Säljande konsultchef till Klara i Stockholm

Säljare / Rekryterare / Konsultchef inom bemanning sjuksköterskor sökes till spännande jobb hos Klara i Stockholm!

Arbetsgivare Klara D AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Pernilla Ek
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Säljare / Rekryterare / Konsultchef inom bemanning sjuksköterskor sökes till spännande jobb hos Klara i Stockholm!

Nu söker vi dig som brinner för försäljning och vill jobba med rekrytering och HR. Som säljare har du ett starkt eget driv samt kännedom om bemanningsbranschen och god erfarenhet av rekrytering, gärna inom vård och omsorg.

Söker du en säljande roll samt är duktig på att bygga goda relationer med både kunder och konsulter? Skulle du trivas i en bred roll där du ansvarar för försäljning, rekrytering, bemanning samt affären i sin helhet? Lockas du också av en nätverkande roll med försäljning i fokus där du dagligen arbetar i nära dialog med både kunder och konsulter? Förutom försäljning har du kanske också tidigare erfarenhet av bemanning och HR inom vården, då är det dig vi söker! Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsultchef hos Klara kommer du vara en del av en verksamhet med stora ambitioner inom området vårdbemanning. Här erbjuds du en spännande och affärsnära roll där du får en möjlighet att bidra med din tidigare erfarenhet av försäljning, rekrytering, bemanning och HR. Här välkomnas du till en arbetsgivare där du blir en del av ett starkt professionellt team som tillsammans når uppsatta mål, med fokus på snabbhet, kvalité, service och personligt engagemang.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljande konsultchef på Klara ansvarar du för försäljning, rekrytering och bemanning av sjuksköterskor inom vården. Du ansvarar både för att bearbeta nya kunder och för att bredda och utveckla affären med befintliga kunder. I dina arbetsuppgifter ingår även prissättning och lönesättning samt att vara delaktig i anbudsförfarandet.

Dina arbetsuppgifter innebär att:

  • Vårda och utveckla befintliga kunder och affärer
  • Bearbeta och teckna avtal med nya kunder 
  • Arbeta aktivt med hela säljprocessen (boka möten, offerera, förhandla, sluta avtal)
  • Ansvara för rekryteringsprocessen i sin helhet (kravprofil, annonsering, urval, search, intervjuer, referenstagning)
  • Tillsätta och bemanna uppdrag för sköterskor 
  • Upprätthålla ett aktivt nätverk med befintliga konsulter och kandidater
  • Personalansvar för konsulter, uppföljning och lönesättning
  • Övrig personaladministration såsom anställningsavtal och tidrapportering
  • Via sociala medier och andra marknadskanaler stärka Klaras varumärke genom att fortsatt attrahera kunder och konsulter 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ett av de ledande bemanningsföretagen inom vården bidrar Klara till att livsviktiga utredningar och behandlingar kan genomföras, vårdköer kortas och att vårdcentraler och mottagningar kan hålla öppet. Här blir du en del av ett bemanningsföretag inom vård och omsorg där du ser till att dina kunder alltid är rätt bemannade med kompetent personal.

Tjänsten är tänkt att vara placerad vid huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm alternativt på kontoret i Trollhättan. Bor du på annan ort är du mer än välkommen med din ansökan, då arbetar du enligt överenskommelse på kontoret i Stockholm eller i Trollhättan 2-3 dagar per vecka samt resterande tid hemifrån. 

Du rapporterar till chefen för konsultcheferna och tillsammans med ytterligare 9 professionella kollegor utgör du en viktig del av team "Klara sjuksköterskor" där samarbete, arbetsglädje och nytänkande står högt på agendan. Tillsammans ansvarar ni för kunder och uppdrag runt om Sverige, där enstaka resor kan förekomma i tjänsten.

Tjänsten är på heltid med önskad uppstart enligt överenskommelse. Du arbetar kontorstider med förtroendetid samt erbjuds möjlighet att arbeta hemifrån. Klara är ett auktoriserat bemanningsföretag och du erbjuds fast lön samt förmåner såsom kollektivavtal, tjänstepension, friskvård samt får ta del av gemensam bonus.

 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personaladministration, är utbildad socionom eller sjuksköterska alternativt har motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Akademisk utbildning är inte det viktigast, dock lägger vi stor vikt vid din tidigare erfarenhet av försäljning, rekrytering och bemanning. Vi tror att du tidigare arbetat i en affärsnära roll som säljare, konsultchef eller rekryterare med fokus på rekrytering och säljprocessen i sin helhet.

Har du sjuksköterskeutbildning eller annan erfarenhet av tillsättning av tjänster inom vård och omsorg är detta starkt meriterande för rollen, det viktigaste är dock ditt starka driv och motivation att fortsätta utveckla Klaras affärer. 

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är handlingskraftig och kan prioritera i vardagen samt har förmågan att kombinera affärsmässighet med personlig omsorg och engagemang. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs i en roll med eget ansvar samt driver självständigt arbetet framåt. En god analytisk förmåga samt fallenhet för siffror och ekonomi är en stor tillgång i tjänsten.

Du har god systemvana och erfarenhet av Officepaketet, meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av bemanningssystemet Intelliplan. Då du kommer att ha många kontaktytor är det dock ett krav för rollen att du är flytande i svenska språket i tal och skrift.

Klara D AB

Klara D AB

Klara är ett auktoriserat ledande bemanningsföretag inom vården och bidrar till att livsviktiga utredningar och behandlingar kan genomföras, vårdköer kortas och att vårdcentraler och mottagningar kan hålla öppet. Klara rekryterar fördomsfritt med fokus på kompetens, erfarenhet och potential för att ge alla en rättvis chans på arbetsmarknaden. I Klaras nätverk finns läkare, sjuksköterskor, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och logopeder.

Arbetsgivare Klara D AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-09
Pernilla Ek
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Fyrverkarbacken 28, Stockholm