TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundansvarig Säljare till ActiWay i Stockholm

Brinner du för försäljning och vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa? Läs mer och sök redan idag!

Skulle du trivas i en utvecklande roll som Kundansvarig hos ett av Sveriges ledande företag inom hälsoförmåner och friskvårdshantering? Har du drivet och viljan att självständigt från "ax till limpa" driva hela säljprocessen med fokus på att utöka antalet nya kunder? ActiWay utökar nu försäljningsavdelningen med ytterligare två kundansvariga säljare till kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Kundansvarig hos ActiWay får du möjlighet att tillhandahålla en innovativ och digital tjänst som hjälper företag och organisationer genom att förenkla hanteringen av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. I rollen som Kundansvarig arbetar du brett med försäljning, ActiWays kunder finns på alla orter i Sverige och kan t ex vara kommuner, företag eller organisationer. Här erbjuds du en möjligheten att tillsammans med övriga i säljteamet bidra till att fortsätta etablera ActiWays position på marknaden. Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt och snabbväxande företag där beslutsvägarna är korta och som präglas av samarbete och familjär stämning. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Kundansvarig driver du självständigt hela säljprocessen vilket innebär arbete inom följande områden:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll blir du en del av ett företag i ständig tillväxt som idag består av ett glatt gäng på 20 medarbetare. Du ingår i försäljningsavdelningen som tillsammans med Försäljningschefen består av 9 härliga kollegor. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Resor inom Sverige 1-2 dagar per vecka ingår i tjänsten och du arbetar kontorstider må-fr 08.00-17.00 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Du erbjuds fast lön med provisionstillägg samt fina förmåner.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har en akademisk utbildning, men din bakgrund eller utbildning är inte det viktigaste. Att du brinner för försäljning, är envis och målfokuserad är mer intressant. Vi tror att du är trygg i din säljroll och har god erfarenhet B2B och gärna av tjänsteförsäljning samt vana och tålamod att arbeta med långa säljcykler. Viktigt för rollen är att du har systemvana och god erfarenhet av Office paketet specifikt Excel. Har du arbetat i CRM Lime eller liknande säljstödssystem är detta meriterande. Ett krav för rollen är också att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper även i engelska. Då resor ingår i tjänsten är även körkort ett krav. Viktigt är också att du har ett starkt kundfokus samt motivation och viljan att självständigt driva dina processer. Utöver detta är det ett plus om du är intresserad av hälsa, friskvård eller sport av något slag.

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Du har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi tror också att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla affärer. Du bör också ha intresse och vilja att lära dig regelverket och förstå företagens policy kring friskvårdsbidraget. Det viktigaste för att du ska lyckas och växa i säljrollen är dock att du har motivationen och viljan att lära dig samt är redo att satsa det där lilla extra för att uppnå målen. I den här rekryteringen lägger vi därför även stor vikt vid din personliga lämplighet.

Alla lediga jobb