TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundansvarig säljare till Värmevärden

Har du ett intresse för energi och fjärrvärme och trivs med att skapa långsiktiga relationer? Se hit!

Vi söker dig som vill arbeta i ett företag där du får möjlighet att påverka och där medarbetarnas idéer är en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Värmevärden är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där medarbetarna trivs och är stolta. Vi söker dig som är serviceorienterad och som vill vara med och skapa miljöeffektiva lösningar som är hållbara och kostnadseffektiva för våra kunder. Låter det intressant? Då kan du vara den kundansvarig säljare vi söker för rekrytering till Värmevärden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi även ett brett förmånspaket med företagshälsovård, årlig resultatbonus med upp till en månadslön, distansarbete, tjänstebil, avsatt tid för friskvård och arbetstidsförkortning.

För denna roll är placeringsorten flexibel och du kan sitta på valfritt kontor inom din region som är Avesta, Nynäshamn, Hällefors och Kopparberg. Värmevärden är ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare samt ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget och sig själva. 

Friskvård
Friskvård
Tjänstebil
Tjänstebil
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundansvarig säljare kommer du ha fortlöpande kontakt med våra befintliga kunder som kommuner och kommunala bolag, villaägare, bostadsrättsföreningar samt företagskunder inom bl a industri. Du kommer att stödja och ge råd till kunderna inom energi- och prisfrågor samt övriga frågor i kundens leverans. Som en del av relationsbyggandet ingår det också att identifiera nya affärsmöjligheter som exempelvis att sälja in fjärrvärme till främst befintliga, men även nya, kunder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din roll är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar, då du är ensam i din funktion inom ditt område, samtidigt som du har ett nära samarbete med andra kundansvariga (från Örebro och Hofors) där ni som team stöttar varandra och jobbar för att utveckla gemensamma arbetssätt och processer. Din närmaste chef är marknadschefen som sitter i Örebro och du har även en regelbunden kontakt med medarbetare på Värmevärdens anläggningar och kundservice. Rollen innebär en del resor då dina kunder finns i Avesta, Stockholm och Nynäshamn.

VEM ÄR DU?

En rolig möjlighet för dig som har kunskap och erfarenhet om energifrågor eller fjärrvärme. Du är en relationsbyggare med struktur och noggrannhet. Vi vill ha dig som sätter kunden i fokus och som är mån om att hålla leverans och deadlines. Du har en förmåga att anpassa ditt budskap och din retorik beroende på mottagare, i såväl text som muntligt, då du har många kontaktytor på olika nivåer både internt och externt. Då tjänsten innebär en hel del beräkningar så har du också en analytisk förmåga. Körkort är ett krav.

Alla lediga jobb