TNG
Områdesansvarig med kundfokus till Värmevärden

Områdesansvarig med kundfokus till Värmevärden

Trivs du med att skapa långsiktiga relationer och har ett intresse för energi och fjärrvärme? Se hit!

Arbetsgivare Värmevärden
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-11-11
Friskvård Friskvård
Tjänstebil Tjänstebil
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Malin Thoresson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Trivs du med att skapa långsiktiga relationer och har ett intresse för energi och fjärrvärme? Se hit!

Vi söker dig som vill arbeta i ett företag där du får möjlighet att påverka och där medarbetarnas idéer är en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Värmevärden är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där medarbetarna trivs och är stolta. Vi söker dig som är serviceorienterad och som vill vara med och skapa miljöeffektiva lösningar som är hållbara och kostnadseffektiva för våra kunder. Låter det intressant? Då kan du vara den kundansvarige med områdesansvar vi söker för rekrytering till Värmevärden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi även ett brett förmånspaket med företagshälsovård, årlig resultatbonus med upp till en månadslön, tjänstebil, distansarbete, avsatt tid för friskvård och arbetstidsförkortning.

För denna roll är placeringsorten flexibel och du kan sitta på valfritt kontor inom din region som är Avesta, Nynäshamn, Kopparberg och Hällefors. Värmevärden är ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare samt ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget och sig själva. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundansvarig med områdesansvar kommer du ha fortlöpande kontakt med våra befintliga kunder som kommuner och kommunala bolag, bostadsrättsföreningar, villaägare samt företagskunder inom bl a industri. Du kommer att stödja och ge råd till kunderna inom energi- och prisfrågor samt övriga frågor i kundens leverans. Som en del av relationsbyggandet ingår det också att identifiera nya affärsmöjligheter som exempelvis att sälja in fjärrvärme till främst befintliga, men även nya, kunder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din roll är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar, då du är ensam i din funktion inom ditt område, samtidigt som du har ett nära samarbete med andra kundansvariga (från Örebro och Hofors) där ni som team stöttar varandra och jobbar för att utveckla gemensamma arbetssätt och processer. Din närmaste chef är marknadschefen som sitter i Örebro och du har även en regelbunden kontakt med medarbetare på Värmevärdens anläggningar och kundservice. Rollen innebär en del resor då dina kunder finns i Avesta, Nynäshamn, Kopparberg och Hällefors.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

En rolig möjlighet för dig med teknisk kompetens och som har kunskap om eller ett intresse för energifrågor och fjärrvärme. Du är en relationsbyggare med struktur och noggrannhet. Vi vill ha dig som sätter kunden i fokus och som är mån om att hålla leverans och deadlines. Du har en förmåga att anpassa ditt budskap och din retorik beroende på mottagare, i såväl text som muntligt, då du har många kontaktytor på olika nivåer både internt och externt. Då tjänsten innebär en hel del beräkningar så har du också en analytisk förmåga. Körkort är ett krav.

Värmevärden

Värmevärden

Värmevärden levererar hållbara energilösningar till bostäder, industrier och lokaler. Verksamheten finns i 10 kommuner i Mellansverige och totalt har vi ca 90 anställda – alla engagerade för en trygg och säker leverans till våra kunder. I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser. www.varmevarden.se

Värmevärden
Arbetsgivare Värmevärden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-11
Malin Thoresson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Räkna ut avståndet till jobbet

Industrigatan 40, Avesta