TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundfokuserad administratör till Prenax

Prenax i Kista söker en relationsbyggande administratör som ger förstklassig service och ansvarar för egen kundportfölj. Sök nu!

Nu söker Prenax en kundansvarig till sin kundserviceavdelning i Kista, Stockholm. Här får du arbeta i en internationell miljö där dina kunder kontaktar dig direkt när de behöver hjälp. Ditt ansvar blir att bygga vidare på relationen och skapa en kundupplevelse över förväntan. Här kommer du löpande utveckla din kunskap inom kundservice och tillsammans med vårt erfarna team fortsätta leverera en kundnöjdhet på över 97%. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Prenax får du ett arbete där högkvalitativ service, långsiktigt goda relationer och administration är i fokus. Du blir en del av Prenax nordiska kundtjänst som ansvarar för att leverera professionell och värdeskapande service åt flera återkommande stora företag och myndigheter med långa avtal. Rollen innebär även löpande kontakt med flertalet internationella förlag.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Gym på kontoret
Gym på kontoret

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Prenax nordiska kundtjänst hanterar ärenden för Sverige, Norge, Danmark och Finland, där du kommer att hantera svenska kunder. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mellan 8 och 17. Tänkt start är så snart som möjligt, efter överenskommelse.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Som kundansvarig rapporterar du till företagets Operations Manager.

 

VEM ÄR DU?

Alla lediga jobb