TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundorienterad servicetekniker till A-sprinkler

Till ett innovativt företag som konstruerar, monterar och utför service av vattensprinklersystem söker vi en servicetekniker.

Trivs du att arbeta i en självständig roll och med eget ansvar och vill lära dig allt om installation och montage av vattensprinkler? Vill du bli en del av ett stabilt företag, präglat av entreprenörsanda och tillsammans med dina högpresterande kollegor utveckla verksamheten framåt? Bli en del av vårt kompetenta team och bidra med ditt arbete med vattensprinklersystem som skapar säkerhet och kvalité hos våra kunder. A-Spinkler söker en kundorienterad servicetekniker, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker inom vattensprinklers hos oss kommer du vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra med säkrare vardag för våra kunder. På A-sprinkler satsar vi på vår personal och ser den som vår främsta tillgång. Därför kommer du erbjudas en gedigen introduktion och upplärning. Under minst det första arbetsåret kommer du följa dina erfarna kollegor i det dagliga arbetet för att få de bästa förutsättningar för att på sikt arbeta självständigt ute hos någon av våra kunder. Välkommen till ett företag som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att leverera de bästa sprinklerlösningar.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker arbetar du med eget ansvar och flera projekt samtidigt. Vi erbjuder dig arbete på stora och medelstora gallerior/shoppingcenter med välutvecklade och moderna vattensprinklersystem. Dina arbetsdagar kommer innebära en stor variation och arbetsuppgifterna kommer att omfatta följande:

Som servicetekniker hos A-sprinkler och ute hos vår kund är det du som ser och identifierar behov av viktiga reparationer eller förändringar i själva vattensprinkler systemet och har en löpande dialog med vår kund kring säkerhetsfrågor.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en av våra 20 servicetekniker och arbeta hos våra kunder med geografisk placering norra Stockholm. Arbetstider är oregelbundna och tidiga morgnar och sena kvällar förekommer. Tillsammans med arbetsledningen planerar du och styr mycket av din arbetstid själv varför vi förutsätter att du både trivs och klarar av ett självständigt arbete och trivs med frihet under ansvar.  

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är positiv och att ge service med hög kvalitet är en naturlig del av ditt sätt att arbeta. Du drivs av att hitta den bästa lösningen, är rådgivande och har stort fokus på säkerhet.
Som person är du van att ta individuellt ansvar för dina arbetsuppgifter, men du samarbetar även bra i mindre team. Du är du kommunikativ och duktig på att skapa goda relationer. Då resultatet av ditt arbete innebär säkerhet för verksamheten, ställer vi krav på noggrannhet, ordningssinne och stresstålighet.

Alla lediga jobb