TNG
Kundservicemedarbetare till Landskrona

Kundservicemedarbetare till Landskrona

Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport hos ett välkänt bolag med stark tillväxt i Landskrona!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-11-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Messa
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport hos ett välkänt bolag med stark tillväxt i Landskrona!

Har du en utpräglad känsla för service och känner dig bekväm med telefonen som främsta arbetsredskap? Letar du dessutom efter en chans att få in en fot på ett välkänt bolag där det erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Ja, då är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här ges du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom kundsupport och administration där du blir den trygga kontakten gentemot företagets kunder. Rollen är förlagd hos en av Sveriges största serviceorganisationer i stark tillväxt.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på Customer Support kommer du att dagligen ha kontakt med kunder över telefon och mail inom Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Hantering, administration och uppföljning av order som kommer från säljavdelningen
  • Hantering och administration av kunddata, kundinformation och register vilket innebär att du bland annat får lägga in avtal och registrera förändringar av avtal i vårt affärssystem
  • Service och support till våra kunder över mail och telefon
  • Kontakt med serviceledare och innesäljfunktion i företaget
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av ett team på 20 personer som tillsammans ansvarar för kundsupport, kundservice, serviceledning och avtalsadministration inom Sverige. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta 1/12 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns fortsatta möjligheter i kundorganisationen. I din roll inom kundsupport rapporterar du till service manager. Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har är serviceorienterad och har en förmåga att hantera en tidvis hög arbetsbelastning samtidigt som du håller en hög nivå av kvalitet, både i service och i administration. Du arbetar självständigt för att driva dina ärenden framåt och du är van vid många kontaktytor både externt och internt. För att trivas i rollen krävs att du känner dig bekväm med att använda telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete med någon form av ERP- och affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-21
Anna Messa
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

Räkna ut avståndet till jobbet

Landskrona