TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare till Landskrona

Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport hos ett välkänt bolag med stark tillväxt i Landskrona!

Har du en utpräglad känsla för service och känner dig bekväm med telefonen som främsta arbetsredskap? Letar du dessutom efter en chans att få in en fot på ett välkänt bolag där det erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Ja, då är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här ges du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom kundsupport och administration där du blir den trygga kontakten gentemot företagets kunder. Rollen är förlagd hos en av Sveriges största serviceorganisationer i stark tillväxt.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på Customer Support kommer du att dagligen ha kontakt med kunder över telefon och mail inom Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av ett team på 20 personer som tillsammans ansvarar för kundsupport, kundservice, serviceledning och avtalsadministration inom Sverige. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta 1/12 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns fortsatta möjligheter i kundorganisationen. I din roll inom kundsupport rapporterar du till service manager. Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har är serviceorienterad och har en förmåga att hantera en tidvis hög arbetsbelastning samtidigt som du håller en hög nivå av kvalitet, både i service och i administration. Du arbetar självständigt för att driva dina ärenden framåt och du är van vid många kontaktytor både externt och internt. För att trivas i rollen krävs att du känner dig bekväm med att använda telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete med någon form av ERP- och affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. 

Alla lediga jobb