TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundservicemedarbetare till omväxlande roll

Serviceinriktad receptionist/kundtjänstmedarbetare till kundsupport i Örebro

Söker du ett varierat arbete inom kundtjänst och reception? Här har du chansen att få arbeta på ett välkänt företag som just nu har mycket på gång. Tillsammans med dina kollegor inom kundsupport löser ni kundproblem och supporterar kunder nationellt och internationellt.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund har du en viktig roll då du gentemot kunderna är företagets ansikte utåt och bidrar med din rådgivning efter bästa förmåga.

Tjänsten hos vår kund är ett konsultuppdrag med möjlighet att bli anställd av vår kund. Något som vi tycker går helt i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad. Under tiden du är konsult hos omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta tillsammans med fem kollegor på kundsupport. Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta i team, där du tillsammans med dina kollegor har ett viktigt uppdrag: att som första representant mot kund vara företagets ansikte utåt och leverera service på en hög nivå till företagskunder.

Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta så snart som möjligt och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns fortsatta möjligheter till anställning hos kund.

VEM ÄR DU?

I rollen som kundservicemedarbetare letar vi efter dig som brinner för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon och e-post på svenska och engelska. Du är förtroendeingivande och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov.

Du som söker har tidigare erfarenhet av något yrke som inkluderar kundservice, samt har god datorvana. Vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet, eller är van att arbeta med telefon och dator samtidigt.

Alla lediga jobb