TNG
Kundsupport till Green Cargo i Hallsberg

Kundsupport till Green Cargo i Hallsberg

Brinner du för service och problemlösning? Sök tjänsten som transportkoordinator på Green Cargo!

Uppdragsgivare Green Cargo
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-10-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Eva Sahlin
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Brinner du för service och problemlösning? Sök tjänsten som transportkoordinator på Green Cargo!

Här får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom transport och logistik och få in en fot på ett mycket spännande företag. Du blir del av ett sammansvetsat och självgående team som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Låter det intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på Green Cargo erbjuder vi karriär- och utvecklingsmöjligheter samt stora möjligheter till att vara delaktig i den förändringsresa företaget har påbörjat. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här får du möjlighet att bidra med ditt serviceinriktade sätt och administrativa ådra för att leverera god service till företagets kunder. I rollen som transportkoordinator hos Green Cargo ska du koordinera deras leveranser för att möta kundens behov. Arbetsuppgifter och ansvar:

  • Hantering administrativt och operativt av transporter till och från Europa
  • Avvikelse och ankomstavisera transporter för kunden
  • Operativ hantering av vissa tåg
  • Administrativt hantera farligt gods och specialtransporter
  • Hantera det administrativa flödet kring kundens transporter efter kontorstid
  • Boka och övervaka transporter
  • Proaktivt förebygga och förutse avvikelser som påverkar kunden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett självgående team med tio kollegor som har ett nära samarbete och en stark servicekänsla. Tjänsten är skiftgående med arbetstider vardagar mellan 06.00-21.00 samt arbete två av fem helger dagtid. Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och med gedigen datavana. Har du en utbildning eller erfarenhet av logistik är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personligheten för den här tjänsten. För att lyckas i rollen behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, har en god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Det är även meriterande om du har erfarenhet av olika affärssystem. Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska då du bemöter kunder både via telefon och mail.

Som person är du serviceminded och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du har ett lösningsfokuserat tankesätt där du alltid ser till att hitta de bästa lösningarna för kund, kollegor och samarbetspartners. Vidare arbetar du ur ett helhetsperspektiv, är drivande och kan arbeta proaktivt.

Green Cargo

Green Cargo

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet. Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Rätt gods på rätt plats vid rätt tillfälle i rätt skick - trygga transporter för kunden till minsta möjliga kostnad för miljön. Vi är 1900 medarbetare inom olika yrken och skiftande tjänster. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling är stor, vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål.

Green Cargo
Uppdragsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-24
Eva Sahlin
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Kraftvärmegatan 2, Hallsberg