TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänst till stort bolag i Stockholm

Drivs du av att leverera förstklassig kundservice och vill ha en utvecklande roll inom kundtjänst och orderhantering? Sök här!

Har du en god känsla för kundservice och administration? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med orderhantering och reklamationer? Är du villig att börja jobba omgående? Till ett stort bolag i Stockholm, inriktade på mat och dryck inom detaljhandeln, söker vi nu fyra personer inom kundservice som kan bidra till en förstklassig kundupplevelse. Låter detta som ett passande jobb för dig? Läs mer här och sök redan nu - för rekryteringsprocessen kommer gå fort!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I din roll på kundservice kommer du ha många kontaktytor och få möjlighet att lära dig mer om vår kunds spetsområde som är mat och dryck. Du kommer få en god introduktion på hur jobbet går till men även få möjligheten att jobba hemifrån. 

Som konsult på TNG kommer du få möjlighet att ta del av våra förmåner, ha en dedikerad konsultchef samt givetvis omfattas av kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen inom kundservice kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta konsultuppdrag startar omgående och är tänkt att pågå över sommaren. Företagets kundtjänst är öppet på dagtid - måndag till och med lördag - vilket betyder att du kommer bli schemalagd under dessa tider. Företagets kontor ligger i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som: 

Alla lediga jobb