TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalificerad Administratör till SCC i Stockholm

Vi söker en kvalificerad administratör till Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut i Stockholm. Sök redan idag!

Är du intresserad av att arbeta i en juridisk miljö med fokus på ärendehantering i centrala Stockholm? Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut söker omgående någon som är systemvan och har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kvalificerad administratör hos Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut får du möjlighet att jobba i en professionell, dynamisk och internationell miljö. Du kommer ha en självständig och omväxlande roll med fokus på noggrannhet. 

Utöver en spännande roll hos vår kund blir du också en del av TNGs konsultnätverk. Jobbet är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till förlängning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kvalificerad administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med tänkt start den 7 januari 2020 eller så snart rätt person är på plats t.o.m. 31 mars 2020. Förlängning efter hand kan bli aktuellt då det handlar om en sjukskrivning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som kvalificerad administratör. Har du tidigare erfarenhet som paralegal eller administratör på advokatbyrå, domstol, juristavdelning eller motsvarande enhet, är det meriterande men inget krav. Du bör ha generellt goda systemkunskaper och ett noggrant och strukturerat arbetssätt.  Då kommer ha mycket kontakt med klienter/kunder och även internt så krävs det att du talar och skriver utmärkt på både svenska och engelska. 

Du är teamorienterad och trivs i en dynamisk organisation där du får ta stort ansvar. Som person är du självständig och ansvarsfull. 

Alla lediga jobb