TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalificerad redovisningsekonom sökes i Göteborg

Är du en noggrann ekonom med ett öga för redovisning? Vi söker dig som letar efter nya utmaningar i Göteborg med omnejd!

Söker du efter en ansvarsfull roll inom redovisning där du får bidra med struktur och noggrannhet? I Göteborgs området har vi flera intressanta uppdrag på gång och vill därför komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom för kommande uppdrag och jobb hos våra kunder! Vi ser framemot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete på en ny arbetsplats.  Vidare får du en möjlighet att få göra skillnad i redovisningsarbete under kritiska perioder och bidra med din unika kompetens. Hos våra kunder blir du en uppskattad resurs och får ägna dig åt kvalificerat arbete inom ekonomi och redovisning.

Våra kunder finns inom en mängd olika branscher, där du snabbt får ta del av lokala skillnader och samtidigt bistå med kompetens utifrån. Du får en möjlighet att förvärva nya erfarenheter och kunskaper.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov men arbetsuppgifterna innefattar vanligtvis:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

De flesta uppdrag ska tillsättas relativt omgående och ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Driver du eget som konsult kan vi hjälpa dig att hitta nya uppdrag, både interimsuppdrag och längre konsultuppdrag. Vi söker även dig som är intresserad av en tillsvidareanställning hos en av våra kunder. 

Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. Uppdragens längd kan variera, från någon månad till längre perioder, där även vissa uppdrag kan leda till överrekrytering och därmed en fortsatt anställning hos våra uppdragsgivare. 

VEM ÄR DU?

Som redovisningsekonom söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av redovisningsarbete vilket vi tror innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter samt har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och rutiner. Vidare ser vi att du tar ansvar för ditt eget arbete och slutför arbetsuppgifter på utsatt tid då många roller innebär stort ansvar under kritiska perioder.

Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel, samt hanterar övriga Office-paketet med van hand. Det är viktigt att du har förmåga att se helheten i redovisningen. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta. 

Alla lediga jobb