TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalificerad Researcher till ToFindOut i Stockholm

Lockas du av att jobba analytiskt och utredande? Nu söker ToFindOut en kvalificerad Researcher med mycket kundkontakt. Sök nu!

Nu söker ToFindOut, det branschledande företaget inom bakgrundskontroller nästa kollega till deras researcher för ett vikariat under hösten 2019 med goda chanser till förlängning. Som kvalificerad Researcher kommer du dagligen arbeta med deras bakgrundskontrolleveranser genom att samla in, tolka och analysera information. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som Researcher och som uppskattar daglig kontakt med kunder, kandidater och samarbetspartners.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och ligger i framkant med digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning. Som researcher hos ToFindOut har du ett stort ansvar då du är den personliga kontakt som företages kunder och kandidater möts av i deras bakgrundskontrollprocess.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med ca 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som researcher på ToFindOut kommer du att ta emot förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, främst i samband med rekrytering. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även kandidater med internationell bakgrund. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta med både svenska och utländska bakgrundskontrollerna varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. 


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut består av ca 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är ett vikariat på heltid under hösten 2019 men för rätt person finns stora möjligheter för en tillsvidareanställning. Du kommer att jobba under kontorstider med möjlighet till flex. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som researcher ser vi gärna att du:


Som person tror vi att du:

 

 

Alla lediga jobb